Top 100 knapste mannen met Nederlander aan top!

mannen

Ladies, opletten nu! Want wij hebben een heel leuk artikel voor jullie op de planning. En het is zeker a treat op de zondagochtend. The Independent Critics maakt namelijk elk jaar een lijst met de honderd knapste mannen… En laten wij deze lijst nu net voor jullie hebben.

De top tien

In deze lijst staan superveel mooie mannen waaronder Tom Hardy, Zayn Malik en Micheal B. Jordan. Maar de top 10 is natuurlijk het belangrijkst. Dus without further ado de top 10.

10. Tom Hiddleston

Deze Britste hunk kennen we allemaal als badboy Loki in de Thor en Avengers franchises. Maar natuurlijk ook als het ex-liefje van Taylor Swift. Hij doet mening vrouwenhart smelten met zijn felblauwe ogen en daarom staat hij op nummer 10.

9. Sidharth Malhotra

Dit voormalige model en Bollywood-ster verdient deze negende plek door zijn smouldering eyes. En zijn lichaam mag er ook zeker wezen!

8. Kit Harington

Deze Britste badboy heeft zijn roem te danken aan Game of Thrones. Hier heeft hij onze harten veroverend met zijn weelderige haardos. We love man with beards.

7.Godfrey Gao

Je zult deze Chinese-Canadese hunk misschien wel herkennen als Magnus Bane uit de film The Mortal Instruments. Maar die rol doet hem zeker geen recht because damn he’s a fine man. Daarom staat hij op nummer 7.

6. Mike Colter

Na Jessica Jones kreeg deze Amerikaanse hottie een hoofdrol in zijn eigen serie Luke Cage. Wij krijgen het warm van deze tough guy.

5. Oscar Isaac

Deze Guatemalteeks-Amerikaans acteur is zeker een rising star en niet alleen om zijn acteertalent. In 2016 won hij ook een Golden Globe.

4. Matt Bomer

Deze Amerikaanse hotheid speelde in Magic Mike, do i need to say more..

3. Alexander Skarsgård

Margot Robbie mocht als liefje naast deze Zweedse god spelen in Tarzan. We are so jealous, want zowel zijn gezicht als lichaam zijn to die for!

2. Taeyang

Deze Koreaanse popster is lid van een van de grootste boybands in Azië: Big Bang. Zijn naam betekent zon en hij zorgt er zeker voor dat we het warm krijgen. PS: zoek zijn video Eyes, Nose, Lips een op, you won’t be disappointed.

1…

Nu wil je zeker wel weten wie er op nummer 1 staat. Well, als je dat wil weten moet je toch echt de video kijken. Maar we geven je alvast een tipje van de sluier: Hij is van Nederlandse bodem.

Bron: Shownieuws | Beeld: Shownieuws & Pinterest