WOW! Zóveel verdient Negin Mirsalehi met een Instagram-foto

Stiekem zijn wij allemaal een beetje jaloers op modebloggers. Ze mogen zich de hele dag kleden in de mooiste kleding, maken de tofste reizen én worden ook nog eens heel goed betaald. Natuurlijk is het ook hard werken en duurt het vaak lang voordat je echt bekend bent. Maar wat verdient een succesvolle blogger nu eigenlijk? We’ve got the answer! Nederlands top blogger Negin Mirsalehi doet namelijk een boekje over wat ze verdient met een simpele Instagram-post. En het antwoord is shocking!

Negin Mirsalehi

Iedereen kent de 28-jarige Negin Mirsalehi wel. Deze echte girlboss is internationaal bekend als blogger, vlogger en heeft samen met haar vriend een eigen merk opgebouwd genaamd NM Media Industries. Met meerdere medewerkers onder haar kan je wel spreken van een echte onderneemster. Ze heeft grote campagnes met echte high-end merken en heeft meer dan 4,2 miljoen (!) volgers op Instagram. Niet zo gek dat ze hier een hoog bedrag voor vraagt, toch?

In een recent interview heeft ze antwoord gegeven op de vraag waar ie-der-een wel benieuwd naar is: hoeveel verdien je nu met een social media post?En dit is voor de duidelijkheid een normale post zonder te veel poespas. Voor een eenvoudige post ontvangt Negin tussen de 12.000 en 17.ooo euro! En dit is nog afhankelijk van het merk en de duur van de campagne. Wow! Dit hadden wij echt niet verwacht.

Last days in Paris.

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

En hoe ze dit succes bereikt heeft? In een ander interview geeft ze toe dat ze simpelweg begonnen is met het volgen en terugvolgen van andere vrouwen en bloggers. Dus je weet wat je te doen staat!

LEES OOK:

Blogger of the week: Jacqueline Schoots van Fashion Makes Me
Get the look: streetstyle chic als Janni Delér
Get the look: maak je outfit net als de NYFW bloggers af met de ruit

Bron: WWD | Beeld: Negin Mirsalehi