Oh my! Tijdens NYFW stond dit vrouwelijke lichaamsdeel centraal

New York Fashion Week is volop bezig! Bloggers, influencers en modellen worden gespot in de nieuwste trends. Elk seizoen worden er bepaalde printen, kleuren of vormen in de spotlight gezet waar elke ontwerper wel zijn vruchten van pakt. Maar dit seizoen is het niet een print of kleur wat het gespreksonderwerp van de dag is. Nee, nu is het de iets wat onverwachte vormkeuze. De vorm die nu namelijk centraal staat is de vagina! En ja, dit is echt een vorm.

Vajayjay, Punani of mossel

De vajayjay, punani en de mossel zijn allemaal bijnamen voor het vrouwelijke lichaamsdeel wat nu ontzettend centraal staat tijdens NYFW. Dit komt doordat het merk Namilia een hele show heeft toegewijd aan het vrouwelijke orgaan. En dan is toegewijd nog zacht gezegd. Zo bestaat de collectie uit jassen met schaamlippen als mouw, een hele brede hoepeljurk met vagina’s als design en kragen werden omgetoverd tot, jawel, schaamlippen.

De Duitse ontwerpers Nan Li en Emlia Pfohl van Namilia zouden geïnspireerd zijn door het boek ”The Indiscreet Jewels” wat, zoals je wel verwacht, gaat over de vajajay. Het boek gaat over een sultan dat een magische ring heeft waarmee hij vagina’s laat praten en hun grootste seksuele geheimen laat vertellen. Enne, niet alleen de lady parts stonden in de spotlight. Ook billen en borsten waren een inspiratiebeeld voor de ontwerpers…

Wij moeten even wennen aan het idee…

LEES OOK:

O my god! De nieuwste chocoladesoort is roze
Klaarkomen door penetratie: waarom het veel vrouwen niet lukt

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: REX