Say what?! Heidi Klum krijgt een collectie bij de Lidl

Ja, je leest het echt goed! De supermarkt die bekend staat om hun goedkope producten en brede assortiment gaat een collectie verkopen van niemand minder dan Heidi Klum. Say again? Wij moesten ook even drie keer lezen, maar het is echt waar: topmodel Heidi Klum gaat onder de naam ‘Esmara by Heidi Klum‘ een collectie verkopen bij supermarktketen Lidl. En dit is niet de collectie die je verwacht bij de Duitse supermarkt…

Lidl wilt een modieuze weg inslaan en gaat een paar keer per jaar een ‘Lidl Fashion Week’-collectie lanceren waar Heidi Klum de eerste editie van ontworpen heeft. Heidi Klum werd geïnspireerd door New York en de zelfverzekerde vrouw in het algemeen. De items werden vorige week voor het eerst getoond aan 350 genodigde tijdens New York Fashion Week in een heuse Lidl #LETSWOW-supermarkt en de meningen waren veelbelovend.

De twee uur durende show gaf een goed beeld van de collectie en haar 84 (!) stuks en bestaat uit bovenkleding, onderkleding, schoenen en vrij veel panterprint. Heidi Klum wilt de collectie toegankelijk maken voor iedereen waardoor elk item met elkaar te combineren is. Handig!

De prijzen zullen variëren van €7,00 tot €20,00. Het duurste item zal een leren jasje zijn, dat maar €50,00 kost. Iets duurder dan wat we gewend zijn van de goedkope supermarkt… De bedoeling van deze samenwerking is om mode te verkopen dat voor iedereen betaalbaar is, maar ook zeker draagbaar. Wij zijn erg benieuwd met wie de volgende samenwerking is!

De collectie zal vanaf maandag 18 september te koop zijn in ruim 400 Lidl-filialen. Mocht je niet voor de deur willen liggen, de items zijn ook te koop via de webshop! En ben je nieuwsgierig geworden? De collectie is al te spotten in de webshop.

LEES OOK:

Budget shopping: de mooiste horloges onder de €30
Easy Peasy: winkelen kan sneller dan je denkt!

Bron: Fashionunited | Beeld: Lidl