Trending Tuesday: glitter jumpsuits voor de feestdagen

glitter jumpsuits

It’s the season to dress up! Ben jij al druk opzoek naar de perfecte outfit voor de feestdagen? Winkels worden grondig doorzocht en de ene na de andere webshop wordt binnenstebuiten gekeerd. Jij wilt dit jaar weer helemaal uitpakken en niet weer aan de kersttafel verschijnen in het jurkje dat je twee jaar geleden droeg. We gaan dit jaar voor glitter & glamour. Wat dacht je van een glitter jumpsuit? Want wat is er nu feestelijker dan wat sparkles tijdens Kerstmis?

Leave a little sparkle wherever you go

Jumpsuits zijn perfect voor een Christmas diner of een Oud & Nieuw feest. Het pak is super makkelijk te stijlen, zit comfortabel en voorkomt outfit stress! Jij hoeft je nu alleen nog druk te maken over de schoenen en juiste accessoires.

Je hebt keuze genoeg als het om jumpsuits gaat. De one piece is er in verschillende vormen, materialen en kleuren. Voor de feestdagen is het een perfecte optie die zeker family appropriate is.

De chique jumpsuit met glitters is een item die enorm veel vrouwelijkheid uitstraalt. Wil je een glitter jumpsuit kopen? Wij hebben de mooiste varianten op een rijtje gezet. Nu kun jij je outfit van je kerstlijstje afstrepen.

Time to shop

Karen Millen
DE BIJENKORF
€350,00

Soaked In Luxury
HUDSON’S BAY
€79,95 55,96

Only
WEHKAMP
€49,99

Coolcat
WEHKAMP
€29,99

Vero Moda
WEHKAMP
€44,99

L.K.Bennett
DE BIJENKORF
€650,00

Coolcat
WEHKAMP
€29,99

MS Mode
MS MODE
€39,99

Object
WEHKAMP
€89,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

How to style: velvet items
Trending Tuesday: de blazerjurk
On a budget: trendy sneakers uit de sale

Beeld: Getty Images