Trending tuesday: pastel paradise

pastel

Nu we de koude temperaturen binnenkort achter ons zullen laten, is het bijna tijd om onze kledingkast om te gooien en onze zomerkleding erbij te pakken. En die natuurlijk uit te breiden. Dit keer doen we dat met pastel items. We wisselen onze all black everything garderobe in voor zoete, zachte tinten zoals pastel kleuren. Per-fect voor bij het heerlijke zonnige weer. Het combineren van deze items is niet altijd even makkelijk, want je wilt er niet als een verdwaalde zuurstok uitzien. Geen paniek, we got you!

Life’s too short to always wear black, wear pastel!

De items kun je prima matchen met een knappe jeans, maar ook in combinatie met onze oude vertrouwde zwarte kledingstukken kunnen ze goed gedragen worden. Ook leuk: combineer pastel kleuren met items met print. Bloemetjes, streepjes, polkadots… Een metallic item staat er ook prachtig bij.

Nu zijn sommigen onder ons toch een beetje wary als het om deze zoete kleuren gaat. Heb je hetzelfde probleem? Begin dan eerst met accessoires in pastel tinten in je kledingkast te brengen. Zo maak je dat meteen de eyecatcher van je outfit. Inspiratie nodig? hieronder hebben wij een paar van de meest prachtige pastelkleurige items uit de shop voor jou geselecteerd. Laat die zonnige dagen maar komen!

 

Ted Baker
DE BIJENKORF
€300,00

Ted Baker
DE BIJENKORF
€52,00

Selected Femme
HUDSON’S BAY
€49,99

Ichi
LE BALLON
€39,95

Tommy Hilfiger
HUDSON’S BAY
€59,90

La Strada
NELSON
€49,99

Noelia Thames
REPUBLICA MODA
€79,00

Nikkie
DE BIJENKORF
€149,99

Furla
DUIFHUIZEN
€245,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰