3x how to style Dr. Martens

dr. martens

Wanneer we het over de boots met ‘het gele stiksel’ hebben, weten we direct over welke schoenen we het hebben: Dr. Martens. Of in de volksmond, simpelweg Docs. Misschien wel de meest iconische laarzen in history. Dankzij de vele verschillende (pop)culturen die deze boot onder aandacht hebben gebracht, is dit laarsje wereldwijd bekend. Ze mogen dan een behoorlijke investering zijn, maar eerlijk is eerlijk Ze zijn je euro’s dubbel en dwars waard!

How to style: Dr. Martens

Het lijkt wel of de boots de afgelopen jaren steeds toegankelijker zijn geworden. In welke stad je ook loopt, overal zie je wel een paar Docs voorbijkomen. Vorig jaar zagen we menig modemeisje met de stoere laarzen lopen, maar wij weten zeker dat de schoenen dit jaar nóg vaker gespot zullen worden. We love Docs. Met heel ons hart. En ziel. En terecht, want de schoenen lopen heerlijk, passen onder elke outfit en gaan ja-ren-lang mee. Om te bewijzen dat Docs elke look een persoonlijke, stoere touch geven, laten wij je drie looks zien met deze pareltjes in de hoofdrol.

#1 flared pants

dr. martens

De flared pants is een standaard item in onze kledingkast geworden. Terwijl we ‘m vorig jaar vooral combineerden met een paar sporty sneakers, zien we de flared pants dit jaar terug met een stel goede boots eronder. Ga bijvoorbeeld voor een meer opvallende variant van de Docs, voor een persoonlijke touch aan je outfit, wanneer de laars onder je wijde pijp vandaan komt.

Bodyflirt
BONPRIX
€39,99

Lois
HUDSON’S BAY
€109,95

Dr. Martens
NELSON
€164,99

#2 tea dress

dr. martens

Ben je vandaag meer in een girlie mood? Combineer je Docs dan met een zwierig rokje of een fleurig jurkje. Ze maken je outfit af en voegen een sprankeltje rock toe aan je look. Zo ben je ook festival-ready, want alle puin veeg je zonder problemen van je laars af.

Only
WEHKAMP
€32,99

Love Moschino
HUDSON’S BAY
€155,00

Dr. Martens
NOLTEN
€174,95

#3 vintage denim

dr. martens

Docs onder je jeans: We love it! De boots geven je look een nonchalante, stoere touch. Combineer ze met een fijne sweater of ga voor een mooie blouse om je look wat meer classy te maken. Deze look is onder andere perfect voor regenachtige dagen, omdat je Docs wel tegen een stootje kunnen.

Bodyflirt
BONPRIX
€29,99

Levi’s
DE BIJENKORF
€109,95

Dr. Martens
ASSEM.NL
€179,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Getty Images, ImaxTree