3x how to style Dr. Martens

dr. martens

Wanneer we het over de boots met ‘het gele stiksel’ hebben, weten we direct over welke schoenen we het hebben: Dr. Martens. Of Dokter Martens, Doc Martes, DMS. Of gewoon Docs. Misschien wel de meest iconische laarzen ever: overal ter wereld bekend en gedragen door onwijs veel verschillende (pop)culturen. Ze mogen dan een behoorlijke investering zijn, maar trust me… Ze zijn je euro’s dubbel en dwars waard!

How to style: Dr. Martens

Het lijkt wel of de boots de afgelopen jaren steeds toegankelijker zijn geworden. In welke stad je ook loopt, overal zie je wel een paar Docs voorbijkomen. Vorig jaar zagen we menig modemeisje met de stoere laarzen lopen, maar wij weten zeker dat de schoenen dit jaar nóg vaker gespot zullen worden. We love Docs. Met heel ons hart. En ziel. En terecht, want de schoenen lopen heerlijk, passen onder elke outfit en gaan ja-ren-lang mee. Om te bewijzen dat Docs elke look een persoonlijke, stoere touch geven, laten wij je drie looks zien met deze pareltjes in de hoofdrol.

#1 Comfy in flared pants

dr. martens

De flared pants is een standaard item in onze kledingkast geworden. Terwijl we ‘m vorig jaar vooral combineerden met een paar sporty sneakers, zien we de flared pants dit jaar terug met een stel goede boots eronder.

Sisters Point
DESIGNERFASHION
€39,95

Dr. Martens
OMODA
€209,95

Fiorucci
DE BIJENKORF
€391,50

#2 Girlie dress

dr. martens

Ben je vandaag meer in een girlie mood? Combineer je Docs dan met een zwierig rokje of een fleurig jurkje. Ze maken je outfit af en voegen een sprankeltje rock toe aan je look.

Dr. Martens
NOLTEN
€174,95

Liu Jo
DE BIJENKORF
€169,00

Dstrct
LATAZA
€79,95

#3 Bold & Beautiful

dr. martens

Docs onder je jeans: I love it! De boots geven je look een nonchalante, stoere touch. Combineer ze met een fijne sweater of ga voor een mooie blouse om je look wat meer classy te maken.

Levi’s
DE BIJENKORF
€119,95

Mango
DE BIJENKORF
€15,99

Dr. Martens
NELSON
€169,99

LEES OOK:

7 tips om schoendraagleed te verzachten
9x zwarte boots voor het hele jaar door
How to style: de herfstlook

Beeld: Getty Images, ImaxTree