Belt it up! 3x looks met een riem

Tegenwoordig is de Gucci riem all that we see. En we moeten eerlijk toegeven: de riem mag er zeker zijn. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan deze riem en zijn ze binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarom besteden we vandaag geen aandacht aan de Gucci riem, maar aan drie andere die net zo leuk (en betaalbaar) zijn!

If you like it, wear it!

De riem is toch wel hét accessoire die we afgelopen jaar veel hebben gedragen. Je kunt een saaie trui omtoveren tot een compleet ander item door een riem om je middel te binden. De riem zorgt ervoor dat de waist meer wordt geaccentueerd en het geeft vorm aan het kledingstuk. Laten we hopen dat de belt it up-trend nergens naartoe gaat in 2018! Hieronder vind je drie te gekke looks met de riem, zodat we de trend voort kunnen zetten in 2018. Bij de looks heb ik soortgelijke items gezocht uit de shop gezocht. Let’s start shopping!

#1 Dress it up!

De riem kan je gebruiken om wat meer vorm te geven aan het kledingstuk dat je draagt. Heb je bijvoorbeeld een sweaterdress? Dan kun je een riem om je middel dragen voor iets meer vorm.

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€99,95

J.jayz
OTTO
€19,99

Aldo
ZALANDO
€119,95

#2 Work appropriate

Dit lookje ziet er mega chic uit en is appropriate voor op de werkvloer. Een simpele blazer met een jeans geef je een extra touch door er een riem aan toe te voegen.

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

Cowboysbag
COWBOYSBAG
€29,95

Samsøe & Samsøe
DE BIJENKORF
€129,-

#3 Comfy in trackpants

Natuurlijk is comfort key en wat is er meer comfortabel dan een knappe trackpants? Met een lange mantel en de riem voor wat extra vorm ben je ready to rock your day! 

Sandro
DE BIJENKORF
€255,-

Pull & Bear
PULL & BEAR
€7,99

Isabel Marant Étoile
DE BIJENKORF
€290,-

LEES OOK:

Dit herken je als je koopverslaafd bent
Wauw! Dit wordt de modekleur van voorjaar 2018
Get the look: classy als pernille teisbaek

Beeld: Getty Images