Blow some money met een knappe portemonnee

portemonnees

Vraag een vrouw wat ze allemaal in haar tas heeft (veel!) en de kans is vrij groot dat ze haar portemonnee opnoemt. We kunnen gewoon niet zonder, zeker niet met die vele pasjes van alle winkels die we overal mee naar toe moeten nemen. We stellen veel eisen aan een portemonnee. Er moeten veel pasjes in kunnen (en veel bonnetjes), hij moet niet te groot en zeker niet te klein zijn én de portemonnee moet nog mooi zijn ook. Dat bomvolle dingetje wordt overal mee naartoe gesleept en hij verhuist van tas naar tas. Dan moeten portemonnees natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn.

Zeker een investering waard. Dat betekent niet dat je honderden euro’s aan een portemonnee moet uitgeven, want ook die hebben een houdbaarheidsdatum. Eentje van een paar tientjes doet een stuk minder pijn en is elke cent waard. Trouwens, met een portemonnee van een paar honderd euro heb je geen geld meer over om erin te stoppen.

Keep the change

De meeste vrouwen, including me, doen hun wallet pas weg als het écht moet. Als de rits kapot is of bijna alle pasjeshouders gescheurd zijn. Hoog tijd voor een nieuwe. Het is belangrijk om te kijken naar wat je nodig hebt. Heb je veel contant geld en klein geld? Kies dan voor een portemonnee met één of meerdere losse vakken met een rits. Ben je een echte pasjes hoarder? Een exemplaar met veel vakjes is dan misschien een betere keuze. Dan weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor al je giftcards.

Heb je de juiste portemonnee nog niet kunnen vinden? We hebben onze favoriete portemonnees uit de shop gekozen om je een handje te helpen. Happy shopping!

Guess
Duifhuizen
€59,-

Ted Baker
Duifhuizen
€105,-

Furla
De Bijenkorf
€70,-

Tommy Hilfiger
Brandfield
€59,90

Ted Baker
De Bijenkorf
€115,-

Kate Spade
De Bijenkorf
€55,-

Coach
De Bijenkorf
€75,-

Furla
De Bijenkorf
€85,-

Tory Burch
De Bijenkorf
€140,-

By Lou Lou
The Little Green Bag
€79,95

Rebecca Minkoff
Zalando
€94,95

Fiorelli
Zalando
€49,95

LEES OOK:

>> Handig! Dit is de juiste zonnebril voor je gezichtsvorm
>> Dé musthave voor iedere vrouw: De little black dress

Beeld: Pinterest