Coachella’s best dressed celebrities, en jij kunt er ook zo bij lopen!

Het leukste festival van het jaar is van start gegaan en het eerste Coachella weekend zit erop. Je favoriete celebrities en bloggers verzamelden zich op het festivalterrein en lieten zich van hun beste kant zien. Alles werd uit de kast getrokken; de knapste outfits, boho hairstyles en mooiste make-up looks kwamen voorbij.

If you’re not lucky enough om het festival bij te wonen kijk je – net als wij – waarschijnlijk uit naar de foto’s van al deze looks, om er inspiratie uit te halen voor je volgende festival. Wij verzamelden onze favoriete looks. Kijk je mee?

COACHELLA VIBES

coachella

Er was geen enkele look van Alessandra Ambrosio die niet on point was. De 36-jarige VS-Angel en moeder van twee showde haar killer body tijdens het festival op manieren waar wij alleen maar van kunnen dromen. En hoe gaaf is dat fringe leren jasje?!

Claudie Pierlot
De Bijenkorf
€545,-

Pull & Bear
Pull & Bear
€15,99

Sacha
Wehkamp
119,99 99,99

KOMONO
The Little Green Bag
€99,95

Topshop
Zalando
€37,95

Even & Odd
Zalando
€16,95

Het model en actrice met de moeilijke naam, Emily Ratajkowski, showt haar killer abs in een crop top en simpele jeans. Ondanks dat de look simpel oogt is het wel één van onze favoriete looks. Emily laat hiermee maar weer zien; sometimes less is more. 

Didi
Wehkamp
€59,99

Topshop
Zalando
€19,95

My Jewellery
Brandfield
€14,95

Waar een feestje is, zijn de Jenner zusjes, zo ook op Coachella. Geheel in stijl waren ze te zien op het festivalterrein, al hadden we stiekem gehoopt dat ze sort of matching outfits aan hadden. Bij gebrek aan een outfit à la Kylie zijn we maar op zoek gegaan naar iets wat de jongste telg van Momager Kris ook zou kunnen dragen.

Mango
Wehkamp
€29,99

A-Zone
Omoda
€39,95

Love Stories
Zalando
€59,95

Missguided
Zalando
€24,95

Missguided
Zalando
€36,95

Missguided
Zalando
€39,95

LEES OOK:

>> Festival fever! Deze items wil je rocken op het festivalterrein
>> 10x ergenissen die alleen echte festivalgangers zullen herkennen

Beeld: Getty