On a budget: de trenchcoat

trenchcoat

Een type jas die we elk seizoen terugzien is de trenchcoat. Het ene jaar is hij misschien wat langer, juist wat korter of wat meer oversized dan het voorgaande jaar, maar eigenlijk zit je met een trenchcoat in elk model altijd wel goed. Vooral in de lente en de herfst is de jas erg geliefd in Nederland. Perfect dus om er nu een aan te schaffen! De meest herkenbare kleur waarin we de coat tegenkomen is beige of bruin, maar ook donkerblauw zien we veel en tegenwoordig komt de hij ook vaker voor in het groen, zwart of met een gekke print.

Life isn’t perfect, but your outfit can be

Het is misschien nog wat vroeg om al naar een zomerse variant op zoek te gaan. Momenteel zit de temperatuur net tussen de winter- en zomerjas in. Het is eigenlijk net niks. Op een behoorlijke investering in een zomerjas zit waarschijnlijk niemand nog te wachten. Een trenchcoat is dan wel ideaal voor het weer van dit moment: lekker lang zodat hij je lichaam warm houdt, een fijne stof die de wind tegenhoudt én hij is niet te dik dus hij valt soepel en je kunt er prima wat laagjes onder dragen.

Combineer de jas met een goede jeans voor een stoere streetstyle look of ga voor een nette casual look door je trenchcoat met een pantalon en een paar hakken te combineren. Je voelt hem al aan komen: met een trenchcoat kun je eigenlijk alle kanten op. Hieronder vind je er negen uit onze shop met een prijskaartje onder de €80,-. Shop er lekker op los!

Time to shop your trenchcoat!

Mango
DE BIJENKORF
€69,99

Bodyflirt
BONPRIX
€39,99

BPC Bonprix Collection
BONPRIX
€41,99

John Baner Jeanswear
BONPRIX
€51,99

Vero Moda
WEHKAMP
€59,99

BPC Selection Premium
BONPIX
€44,99

Steps
STEPS
€89.99 66.95 

Miss Etam
MISS ETAM
€79,99

BPC Bonprix Collection
BONPRIX
€53,99

✰ Shop meer trenchcoats in de STYLETODAY shop ✰

 

 

Beeld: IMaxTree