Get the Look: Classy als Pernille Teisbaek

Ik stuitte op Pernille Teisbaek tijdens mijn dagelijkse Instagram scroll en like momentje. Haar enorm leuke style trok mij aan en ik was meteen fan! Via haar Instagram kwam ik terecht op haar blog waar ze haar geweldige looks met iedereen deelt. Daarom is de ‘Get the Look’ van vandaag geïnspireerd op Pernille Teisbaek.

Haar looks zien er altijd tiptop in orde uit en haar foto’s zijn jaloersmakend. Maar wie is Penille Teisbaek eigenlijk? Pernille Teisbaek is geboren in Kopenhagen (Denemarken), zij startte haar carrière tien jaar geleden en werkt zowel voor als achter de camera. Pernille heeft gewerkt als Fashion Director voor Danish Magazin ALT for Damerne en later als Fashion Editor bij Eurowoman. Hierdoor heeft Pernille een groot fashion profiel en veel kennis. Na een aantal jaar startte zij in 2012 haar blog ‘Look de Pernille’. Al snel werden haar blog en het zijn van een fashion expert bij Denemarks grootste tv-netwerk ‘Go’ Morgen Danmark’ haar fulltime bezigheid.

Fashion is art and you are the canvas

Op haar blog gaat het vooral over mode, favorites en fashion week. Perfect voor alle girls die helemaal weg zijn van Pernille. Op dit moment werkt zij als full-time stylist, blogger en fashion influencer en werkt zij samen met grote merken van over de hele wereld.

Volgens mij is het safe to say dat Pernille een vrouw is die je zeker in je Instagram-timeline wilt hebben staan. Want inspiratie krijgen we zeker van haar outfits. Van lange rokken met sweaters tot mantels en crazy boots. Ik heb drie Pernille looks gekozen en nagemaakt met soort gelijke items uit de shop. Let’s start shopping! 

Whistles
DE BIJENKORF
€369,-

Marc Cain Sports
PENNINKHOF MODE
€79,90

Tommy Hilfiger
SARENZA
€60,-

Mango
WEHKAMP
€19,99

S.Oliver Red Label
OTTO
25,99 19,99

Maje
DE BIJENKORF
€80,-

Jacqueline De Yong
OTTO
€24,99

Ashley Brooke By Heine
OTTO
€38,95

Nike
ZALANDO
€169,95

✰ Shop meer leuke items in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Trending Tuesday: De good old dad sneaker
Monday favorits: winter ready voor een laag prijsje

Bron & Beeld: Look de Pernille