Get the look: Easy like Camille Charrier

Camille Charriere is een Parisien at heart. Zij verhuisde naar Londen om daar een baan te vinden op hetgebied van rechten en financiën. Alleen was haar passie voor creativiteit groter, waardoor zij toch in de mode-industrie belandde. Camille werkte eerst samen met grote namen als NET-A-PORTER en Matchesfashion en ging uiteindelijk als freelancer verder. Camille heeft haar blog in 2016 opgericht, hier deelt zij haar te gekke looks, persoonlijke gedachten en travel tips met haar trouwe volgers.

“I like my money right where I can see it: hanging in my closet.”— Carrie Bradshaw 

Haar blog is een groot succes en is niet onopgemerkt gebleven. Camille heeft samenwerkingen gedaan met de grootste modemerken en shined zo nu en dan in de Vogue. Deze job zou ik ook absoluut niet vervelend vinden en ik wil het liefst alles weten over deze fashionchick! Daarom heb ik mijn drie favoriete looks uitgekozen. De looks bestaan voornamelijk uit een simpele jeans, te gekke boots en een mooie bag. Kunnen we toch een beetje als Camille over straat.

Look 1: Cozy knits

Super simpel, maar voor ons de perfecte herfstoutfit. De super comfortabele en warme sweater is net goed voor het frisse weer buiten. Samen met de simpele zwarte jeans en black booties ben je helemaal in season.

River Island
RIVER ISLAND
€55,00

Levi’s
DE BIJENKORF
€129,95

Sacha
WEHKAMP
€119,99

Look 2: Classic stripe

How I love stripes! Een outfit ziet er altijd top uit met het gestreepte printje. You want to keep it caszh? Dan is deze look gemaakt voor jou! Met de simpele, maar o-zo leuke zwarte flared broek en een paar boots.

Ruby Tuesday
SISSY-BOY
€89,99

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€74,95

Calvin Klein
DE BIJENKORF
€129.90

Look 3: Perfect pair of jeans

Plannen om een zaterdagmiddag te besteden op de markt en in de stad? Dan is deze easy like saturday look perfect voor deze activiteit. Supercomfortabel, supersimpel en superleuk!

River Island
RIVER ISLAND
€33,00

Sandro
DE BIJENKORF
€145,00

Dkny
DE BIJENKORF
€286,00

LEES OOK:

Zo kleed jij je als een parisienne met weinig budget
Trending Tuesday: de fanny pack

Beeld: Camille Charriere