How to style: cargo pants

cargo pants

Zoals jullie misschien al merkten, zien we de trends uit de jaren 90 een voor een weer terugkomen. Het volgende mode item dat zijn come back maakt zijn de cargo pants. Deze kenmerken zich aan de soms lange, soms 7/8-broeken met decoratieve touwtjes, grote zakken of een military print. Wij zijn fan! Toch kunnen wij ons voorstellen dat deze trend moeilijk stijlvol te combineren is als vrouw, aangezien het model iet wat mannelijkheid uitstraalt.  Laat je inspireren door onze streetstyle beelden want wij vertellen je hoe jij de cargo pants fashionable kunt dragen op drie verschillende manieren.

Zo draag je de cargo pants

#1 Met een riem

Een riem mag niet ontbreken wanneer jij je favoriete cargo broek draagt. Kies er een met studs of een riem die wat groter is zodat je het uiteinde kunt laten hangen.

cargo pants

Markberg
HUDSON’S BAY
69,00 48,30

Jean Marc Philippe
NAVABI
€107,99

Patagonia
OUTDOORSUPPLY
€89,95 69,95 

#2 Met een crop-top

Een crop-top past perfect bij een cargo broek. Vooral bij een military broek, dragen wij het liefst een crop-top. Wij begrijpen natuurlijk dat je met dit koude weer niet half naked over straat wilt gaan, maar voor een feestje is dit zeker een mooie combi.

cargo pants

Coolcat
WEHKAMP
24,99 17,49

C&A
WEHKAMP
€19,00

Balalook
BALA LOOK
€18,95

#3 Met een chain belt

It’s all about the chain belt, wanneer je voor een edgy look wilt gaan. Draag er een paar mooie boots onder of dad sneakers, dan rock jij je outfit helemaal!

cargo pants

WHKMP’s Beachwave
WEHKAMP
49,99 27,95

Dr. Martens
WEHKAMP
€169,99

Josh V
JOSH V
€149,99 

Bron: Who What Wear, Elle | Beeld: Getty Images