How to style: dad sneakers

dad sneakers

De dad sneakers, ook wel ugly sneakers genoemd, zijn al een tijdje on trend. De grove sneakers worden dagelijks gespot bij bloggers en Instagram meisjes en verschillende merken hebben ze in hun collectie opgenomen. Denk aan het bekende Balanciaga, maar ook Calvin Klein, Buffalo en Nike. Je vraagt je misschien af waar de naam ‘dad sneakers’ vandaan komt, de chunky sneakers zijn geïnspireerd op de sneakers die je vader vroeger aan had. Chucky en oversized is al een tijdje hét modebeeld, en de dad sneakers maken het plaatje helemaal compleet door hun zijn extra grove zolen. Je houdt ervan of je houdt er niet! Door de hoge zool lijk je langer en lopen ze ook nog comfortabel. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze schoenentrend vinden. Mocht je een fan zijn, lees dan snel verder want wij laten je zien hoe je ze draagt.

How to style: dad sneakers

#1 Classy

Ga voor een glassy look de je favoriete dad sneakers te dragen met een pak. Zo flaneer je extra fashionable over de straten want een damespak is nu ook een trend. Je vind ze in allerlei mooie herfstkleuren en ruitjes prints, en ook verschillende stoffen, zoals corduroy of velvet.

dad sneakers

Nelson by Moderosa
NELSON
€109,99

We Fashion
WEHKAMP
€59,99

Mango
DE BIJENKORF
€35,99

#2 Casual

Dad sneakers kunnen prima voor een alledaagse casual look. Draag er een trendy teddy coat bij en een warme trui voor een fashionable outfit op een koude dag.

Only
WEHKAMP
€89,99

Calvin Klein
NELSON
€139,99

C&A
WEHKAMP
€25,00

#3 Sporty

Sneakers hebben natuurlijk altijd een sportieve uitstraling. Wil je voor een extra sporty look gaan? Combineer de dad sneakers dan met een legging en een oversized hoodie.

dad sneakers

Object
WEHKAMP
€49,99

Ps Poelman
NELSON
€99,99

Josh V
JOSH V
€109,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Trending tuesday: de good old dad sneakers
How to style: witte sneakers naar je werk
Trending tuesday: platform sneakers voor aan je voeten

Bron: Sacha | Beeld: Getty Images