How to style: de kleur rood in de herfst

How to style: rood in de herfst

Terwijl jij nog lekker met je strandstoel in de zon zit of met je blote voeten door het zand loopt, houden wij ons al bezig met de modetrends voor het najaar van 2018-2019. De trends in modekleuren zijn daarbij heel belangrijk. En ja girls; It’s all about red! De kleur rood was deze zomer ook al een belangrijke modekleur, maar komende herfst en winter kun jij je kast weer aanvullen met knappe rode najaarsitems. Zowel klaproos rood als peer rood doen het goed de komende tijd. Maar hoe kun je de kleur van liefde, passie en romantiek het beste stylen?

Vandaag is rood

Deze zomer was tomatenrood een trend. Dit najaar kun je gaan stylen met een niet te felle rood, oftewel de kleur van een klaproos. Ook de kleur van rode peren geeft een mooie herfstachtige look. Rode peren? Ja, ze bestaan echt! Het is een iets lichtere kleur dan de rode port-kleur van de vorige herfst/winter. Bij een aantal ontwerpers worden klaproos rood en peer rood zelfs met elkaar gematcht. Maar elke variant van de kleur rood staat niet mis in jouw closet. Je kunt het combineren met de kleuren zwart, bruin, grijs en wit. Wij hebben drie looks voor jullie verzameld.

#1 Classy look

Sfeer rood in de herfst

Het is letterlijk all about red. Draag rood op rood door een rode blazer te combineren met een rode pantalon voor een classy look. Draag er een zwarte clutch of een zwarte riem bij om je outfit helemaal compleet te maken. Zo verschijn jij dit najaar fashionable op je werk. Stay classy girls!

Bodyflirt
BON PRIX
€ 35,99

Ashley Brooke by Heine
OTTO
59,99 29,99 

Furla
DE BIJENKORF
€ 190,-

#2 Sporty outfit

Sfeer rood in de herfst

Je wilt nu tijdens de hittegolf vast niet aan een sporty sweater look denken. Maar helaas is de zomer al bijna weer voorbij. Niet getreurd! De meeste vrouwen worden helemaal blij wanneer de sweaters en truien weer uit de kledingkast kunnen. En ja, ook weer in het rood match je komend seizoen goed. Maak je outfit compleet door er een stoere leren broek en sneakers bij te dragen.

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€ 139,-

Bronx EbaisleyX
NELSON
129,99 90,99

Only
OTTO
€ 49,99

#3 Casual chic

Sfeer rood in de herfst

Rood doet het goed in alle varianten en ook bij een casual alledaags lookje. Zo past het goed met spijkerblauw, maar natuurlijk ook met zwart. Simple as that!

Ted Baker
DE BIJENKORF
195,- 97,- 

Eksept
SHOEBY
€ 34,95

Love Moschino
DUIFHUIZEN
169,- 118,30 

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

How to style: Een stijlvolle vliegtuig outfit
De kapseltrends voor herfst/winter 2018/2019

Bron: Rubriek | Beeld: Imaxtree