How to style: de plissérok

plissérok

Dat de trends uit de jaren 80 op dit moment een flinke comeback maken is wel duidelijk. Denk aan scrunchies, flared pants, felle kleuren en zo ook de plissérok. Deze trends zijn terug van weggeweest en wij zijn maar al te blij om ze weer te mogen dragen. De plissérok, oftewel de plooirok is op ontzettend veel manieren te combineren. Ga jij voor girly of hul je jezelf liever in een stoere streetstyle look? De plooirok is zowel in de herfst en winter als in de lente en zomer te dragen. Benieuwd hoe je ‘m het beste kunt stylen? Scroll snel verder and get inspired!

How to style: de plissérok

#1 Warm and cosy

plissérok

In de winter doen bruintinten het vooral goed. Je kunt dan een koper-kleurige plissérok combineren met een warme teddycoat en toffe slangenprint laarzen. Deze look in het voorjaar? Vervang de teddycoat dan voor een mooi wit t-shirt.

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€69,99 29,99

Moscow
WEHKAMP
€119,95

Sacha
WEHKAMP
€59,99

#2 Streetstyle

plissérok

Wil jij graag voor een stoere streetstyle look gaan? Combineer je plooirok dan met gave sneakers en een los vallende sweater of vest. We like!

Rainbow
BONPRIX
€18,99

Scotch & Soda
WEHKAMP
€89,95

Gabor
NELSON
€99,99

 

#3 Cute but classy

plissérok

Hoewel het misschien makkelijk is om met een plissérok de girly kant op te gaan is het natuurlijk altijd leuk om inspiratie op te doen. Wat dacht je van een lichtroze rok met een chique witte blouse en nude-kleurige high heels? 

Promiss
PROMISS
€59,95 29,00

Promiss
PROMISS
€89,95 44,00

Bodyflirt
BONPRIX
€28,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Getty Images