How to style: festivalproof

Het festivalseizoen is zo langzamerhand begonnen: de eerste warme dagen zijn een feit en de eerste feestjes in onze festivalagenda kunnen we doorstrepen. Nu weten we in ons kikkerlandje maar nooit wat Moeder Natuur voor het weer in petto heeft; het kan hier van een zonnige dag met 25 graden omslaan naar een regenachtige dag met een temperatuur van tien graden kouder. Het kan daarom best lastig zijn een geschikte outfit te vinden voor het volgende festival dat op de planning staat. Een beetje inspiratie voor een festivalproof outfitje is dus nooit verkeerd. Ik creëerde drie looks die je gemakkelijk tijdens verschillende weersomstandigheden kunt dragen.

#1 Bold bride

Deze look gaf ik de naam ‘Bold bride’: een romantische jurk die wordt aangekleed met stoere schoenen, tas of andere accessoires. Ideaal voor iedere festivalchick die niet kan kiezen tussen een romantische of rock-outfit!

Selected Femme
OTTO
€99,99

Vagabond
SARENZA
€99,99

Patrizia Pepe
DUIFHUIZEN
219,95 131,97

#2 Just jeans

Voor iedereen die geen flauw idee heeft wat ze aan moet trekken naar het volgende festival: jeans are always a good idea! Hoe simpeler, hoe beter, zeg ik altijd maar en voor jeans geldt dat helemaal. Ga voor een spijkerrok, flared jeans of boyfriend jeans, kleed hem aan met wat fancy accessoires en een leuke top en je bent klaar om te feesten!

Vero Moda
OTTO
€39,99

Minimum
WEHKAMP
€69,99

Sacha
WEHKAMP
€139,99

#3 Big booties

Wat mij betreft is deze festival-look perfect voor een festival dat in de buitenlucht plaatsvindt. Een paar stevige stappers onder een girlie dress of spijkerrok geven je outfit een stoere festival boost! Bovendien maakt het niet uit of er een modderpoel licht, jouw Docs of andere big booties zijn tegen elk weertype bestendigd!

Dr. Martens
SARENZA
€157,50

Mango
WEHKAMP
€29,99

Coolcat
COOLCAT
€24,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

19 festivals die je deze zomer niet mag missen
De mooiste festivaltassen onder de €50,-

Beeld: IMaxTree