How to Style: Festivalproof

festivalproof

Het festivalseizoen is zo langzamerhand begonnen: de eerste warme dagen hebben zich laten zien en de eerste feestjes in onze festivalagenda kunnen we doorstrepen. Nu weten we in ons kikkerlandje maar nooit wat Moeder Natuur voor het weer in petto heeft; het kan hier van een zonnige dag met 25 graden omslaan naar een regenachtige dag met een temperatuur van tien graden kouder. Het kan daarom best lastig zijn een geschikte outfit te vinden voor het volgende festival dat op de planning staat. Een beetje inspiratie voor een festivalproof outfitje is dus nooit verkeerd. Wij hebben drie looks gecreëerd die je gemakkelijk tijdens verschillende weersomstandigheden kunt dragen.

3x Festivalproof outfits

#1 Bold bride

Deze look gaf ik de naam ‘Bold bride’: een romantische jurk die wordt aangekleed met stoere schoenen, tas of andere accessoires. Ideaal voor iedere festivalchick die niet kan kiezen tussen een romantische of rock-outfit!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Ted Baker
DE BIJENKORF
€140,00

Guess
HUDSON’S BAY
185.00 129.50 

#2 Just jeans

Voor iedereen die geen flauw idee heeft wat ze aan moet trekken naar het volgende festival: jeans are always a good idea! Hoe simpeler, hoe beter, zeg ik altijd maar en voor jeans geldt dat helemaal. Ga voor een spijkerrok, flared jeans of boyfriend jeans, kleed hem aan met wat fancy accessoires en een leuke top en je bent klaar om te feesten!

Levi’s
DE BIJENKORF
€39,99

Ivy & Oak
IVY & OAK
89.95 71.96 

Balenciaga
DE BIJENKORF
€695,00

#3 Big booties

Wat mij betreft is deze festival-look perfect voor een festival dat in de buitenlucht plaatsvindt. Een paar stevige stappers onder een girlie dress of spijkerrok geven je outfit een stoere festival boost! Bovendien maakt het niet uit of er een modderpoel licht, jouw Docs of andere big booties zijn tegen elk weertype bestendigd!

Dr. Martens
DE BIJENKORF
€210,00

Mango
DE BIJENKORF
€29,99

Silvercreek
SILVERCREEK.NL
€59,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: IMaxTree