How to style: neon kleding trend

Blake Lively staat ondertussen bekend om haar super fancy kledingstijl, en wel vanwege de opvallende pakken die ze draagt. Haar fluoriderende neon-groene Versace pak was misschien wel het meest spraakmakende voorbeeld. Blake aka Miss Serena van der Woodsen is absoluut niet bang om iets opvallends te dragen en introduceerde eigenlijk direct een nieuwe trend op het gebied van mode, namelijk neon kleuren. Tegenwoordig is de neon kleding trend niet te missen op elke fashionweek en ook celebrities zoals de Kardashians zijn fan. Wil jij weten hoe je neon kleding rockt? Scroll dan naar beneden!

How to style: neon kleding trend

#1 Classy

neon kleding

Alle neon kleuren gaan vlijloos samen met zwart. Nu koppelen we neon al gauw aan iets sportiefs, terwijl zwart een kleur is die we al snel kiezen wanneer we zin hebben in een classy outfit. Wil je dus je deftige look een sportieve boost geven, combineer dan je zwarte leren rok met een neon-kleurige blouse. Of ga voor bijvoorbeeld een neon jurk met een zwarte blazer en zwarte laarsjes.

 

Comegetfashion
COMEGETFASHION
€19,99

 

Mango
DE BIJENKORF
€29,99

 

Dune
DE BIJENKORF
€105,00

#2 A touch of neon

Neon kleuren - touch

Volgens mij kunnen we het allemaal eens zijn over het feit dat neon kleuren vaak opvallend zijn. Zie het daarom als een mooie gelegenheid om een neon eyecatcher toe te voegen aan je basic outfit! Ga voor een opvallende tas of schoen, of misschien alleen een neon bies op je broek.

 

Pinko
DE BIJENKORF
€315,00

 

Marc Jacobs
DE BIJENKORF
€90,00

 

Wolden
NOLTEN
€99,99

#3 Streetstyle

Neon kleuren - streetstyle

In een streetstyle look kun je eigenlijk de gekste items en kleuren combineren: van printjes tot bondjes, kekke sneakers, mega oorbellen en een flinke designer tas. Een beetje neon her en der kan dan ook veel goeds doen in een streetstyle outfit: kies een fijne jeans, daarboven een fluoriderende sweater en maak je look af met een stel high heels. Neon kleding, dames, is het meest effectief als je gekleed bent in head-to-toe neon. Wees daarom ook niet bang op hiermee te experimenteren!

 

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€119,00

 

&Co
LE BALLON
€74,95

 

Hogan
ARENDONK.NL
€364,99

 

Beeld: Getty Images. IMaxTree