Trending tuesday: de teddy coat

teddy coat

Soms komen er van die trends voorbij die maar één ding schreeuwen: ”Draag mij!”, deze jas is daar dus het perfecte voorbeeld van. We hebben het natuurlijk over de teddy coat. De mega comfy jas kwam ons enkele jaren geleden vergezellen en daar waren we maar wat blij mee. De teddy jacket zorgt er ondertussen ieder najaar voor dat menig modemeisje warm de straat op kan.

We love the teddy coat!

De warme grote en aaibare jas is perfect om de koude dagen door te komen in de herfst en winter. Geloof ons, als je ‘m eenmaal hebt wil je niet meer zonder en draag je liever geen andere jassen meer. Ook bereiden we je er vast op voor dat je constant geaaid en geknuffeld gaat worden, dat kan ook niet anders met zo’n zacht stofje toch?

De teddy coat bestaat in verschillende modellen en stoffen. Wij hebben het internet afgespeurd en zijn op zoek gegaan naar de mooiste teddy’s! We hebben negen super mooie coats voor je op een rijtje gezet, die je helemaal gaat rocken in het najaar. Bekijk de onderstaande fashionistas in hun fluffy jas en vergeet je eigen teddy coat niet te scoren in onze webshop. Scroll snel verder!

teddy coat

Geef jij je over aan de schattige teddy jas? Wij in ieder geval wel! Er zit vast en zeker een prachtig exemplaar tussen die jouw kledingkast helemaal compleet gaat maken.

Shop jouw teddy coat!

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€79,99

Bodyflirt
BONPRIX
€57,99

Giacomo
WEHKAMP
€179,95 143,96

Giacomo
TER HORST VAN GEEL
€139,90

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€69,99

Giacomo
WEHKAMP
€189,95 151,96

Sissy-Boy
DE BIJENKORF
€99,99

Mango
DE BIJENKORF
€69,99 55,99

Satrday.
WEHKAMP
€109,99 87,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

On a budget: rokjes voor de herfst in de sale
Trending tuesday: de faux fur jas
How to style: de herfstlook

Beeld: Getty Images