Monday Favorites: kekke zonnebrillen voor op je neus

Het aller-aller-allergrootste voordeel van de onzekere maanden voor de lente, is dat je al een paar items uit je lente-waardige garderobe mag dragen. Neen, geen trenchcoats of midi skirt, maar gewoon een zonnebril! Want ondanks de koude temperaturen, schijnt gewoon de zon! En dan mag een kekke zonnebril zeker niet in je voorjaarsgarderobe ontbreken. Wij zetten de mooiste voor je op een rijtje!

Hey, good lookin’

Dit seizoen gaat de zonnebril een grote rol spelen in jouw outfit. De ronde zonnebril heeft zijn comeback al gemaakt, maar ook gaan we veel monturen zien die geïnspireerd zijn op de 80’s en 90’s. Denk maar aan de micro-zonnebril of de cateye glazen. Wij zijn helemaal verkocht! Maar ook de old school pilotenbrillen en de vierkante glazen zijn natuurlijk nog hartstikke hip. Het is daarom ideaal om een paar verschillende modellen in je kast te hebben, zo zit je namelijk nooit verkeerd!

Met zo’n hip brilletje op je neus zie jij er hartstikke on fleek uit, en dat zonder te veel moeite. Kijk, dat is wat we willen! Dus doe hieronder inspiratie op en shop jouw favoriet bij ons in de shop. En vergeet niet: there’s no such thing as too many pairs of sunglasses! 😉

Time to shop

Pieces
SHOEBY
€14,99

Supa Sundays
WE ARE LABELS
€18.38

Le Specs
WE ARE LABELS
€34,98

Ray-Ban
DE BIJENKORF
€192,00

Dolce & Gabbana
DE BIJENKORF
€255,-

Dolce & Gabbana
DE BIJENKORF
€225,00

Supa Sundays
WE ARE LABELS
€11,99

Roxy
OTTO
€98,95

Pieces
OTTO
€16,99

Roxy
OTTO
€78,95

Dolce & Gabbana
DE BIJENKORF
€215,0

Ray-Ban
DE BIJENKORF
€212,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

De knapste jurkjes voor je zaterdagavond
How to style: prints
De knapste trenchcoats onder de €50

Beeld: ImaxTree