How to style: sportkleding

sportkleding

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk altijd goede voornemens. Het blijft een traditie die we ieder jaar weer hopen te behalen. Soms mislukt het en soms halen we met trots onze goals. De cliché new years resolutions zijn ieder jaar weer hetzelfde: gezonder eten en meer sporten. Want ja, zeg nu eerlijk; in december hebben we het er goed van genomen!

Het begon al met die verrukkelijke kruidnoten, vooral de chocolade variant was erg verleidelijk. Daarna hadden we natuurlijk de uitgebreide Kerstdiners waar we niets konden laten staan. En toen hebben we ons ook nog eens volgestopt met oliebollen en appelflappen tijdens Oud en Nieuw! Dus, laten we al die lekkernijen eens gaan verbranden met een paar pittige sportsessies. Heb jij al genoeg fancy sportkleding in je kast hangen?

How to style: sportkleding

Heb je geen idee hoe je jouw sportkleding het beste kan combineren? Doe hier wat inspiratie op and burn those calories! Het valt ons op dat prints het nog steeds erg goed doen. Hoe drukker de print, des te beter de outfit. Ook de mooiste tops,t-shirts en sportschoenen komen voorbij en zijn een ware musthave.

#1 Grijstinten

Met zwarte, grijze en witte kleding zit je natuurlijk altijd goed! Ook in de sportschool loop je er fashionable bij met deze standaard, maar stijlvolle tinten. Maak het af met een print and you’re good to go!

Adidas
WEHKAMP
€29,95

O’Neill
OUTDOORSUPPLY
€59,99

Adidas
DE BIJENKORF
€139,95 97,96

#2 Casual

In de sportschool kan casual natuurlijk prima, combineer verschillende basic sportartikelen met elkaar. And go for it!

Björn Borg
WEHKAMP
€34,95 25,15

Nike
WEHKAMP
€35,0017,95 

Björn Borg
OUTDOORSUPPLY
€49,95

#3 Prints all the way

Printjes zijn helemaal hip, vooral op sportleggings zie je dit veel terug komen. Want hoe leuk is het om vrolijk de gym in te wandelen. Zo’n kleurrijke outfit geeft je toch ontzettend veel motivatie en goede moed voor je work-out?

10 Days
WEHKAMP
€139,90

Adidas Original
WEHKAMP
€29,95 22,95

Adidas
WEHKAMP
€39,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Unsplash