On a budget: de mooiste bralettes onder de 35 euro

bralettes

Pretty lingerie makes it all better! Een term die veel vrouwen zullen herkennen, maar toch heeft comfort vaak voorrang. Als je thuis komt na een lange werkdag, ren je waarschijnlijk het liefst meteen naar je slaapkamer om je beha uit te gooien. En om dan vervolgens de hele avond als een pinguïn in je favoriete onesie rond te waggelen. We geven je geen ongelijk hoor. Zo’n strakke beha zit ook méga irritant. En dan praten we nog niet eens over het moment dat de beugel van je favoriet ineens uitsteekt, en constant in je huid prikt. Very annoying!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen nog maar sportbeha’s te dragen, dat zit lekker, maar het straalt natuurlijk niet echt sexyness uit. Daarom is de bralette de perfecte oplossing. Het is een beha zonder beugel, super handig, comfy, classy en sexy. Wat wil je nog meer?

De mooiste bralettes onder de 35 euro

Wij hebben de negen leukste bralettes uit de shop, onder de 35 euro, voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze natuurlijk gewoon verbergen onder je oversized sweater, maar eigenlijk zijn ze daar veel te mooi voor. Vind je niet? Combineer de bralette bijvoorbeeld met een doorschijnende blouse. Super classy! En durf je nog wat gewaagder? Draag ‘m dan met een pantalon en een bijpassende blazer. Heavy, maar wel heel erg stijlvol.

bralettes

Shop in the name of love!

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Petite Fleur
OTTO
€22,99

Passionata
DE BIJENKORF
€34,95

Lascana
OTTO
€29,99

Lascana
OTTO
€29,00

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Nuance
OTTO
€26,99

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Wonderbra
OTTO
€26,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

The bra guide: voor welke beha ga jij?
Hot or not?  Underwear as outerwear
Dames opgelet! Zo denken mannen over lingerie

Beeld: Getty Images