How to style: bodysuits op zonnige dagen

bodysuits

Bodysuits: you either love it or hate it. Om heel eerlijk te zijn moesten wij in het begin ook wennen aan de trend. Maar opeens leek ie-de-reen de trend omarmt te hebben en werden we overladen met outfitfoto’s van onder andere Gigi en Bella Hadid, de Kardashians en bloggers zoals Chiara Ferragni. Vanaf dat moment was het zeker: de body is here to stay.

Inmiddels lijken we wel niet meer zonder de body te kunnen. De timing van de trend kwam als geroepen, want de zomer lijkt wel het seizoen om de bodysuit te dragen. Het fijne aan de body is dat het in een handomdraai je outfit compleet maakt. Trek een fijne short aan, combineer het met een bodysuit en je bent good to go. We kunnen dan ook met zekerheid zeggend dat de trend werkelijk ideaal is voor het festivalseizoen. Een outfit was namelijk nooit eerder zo makkelijk. Hallelujah!

Bodysuits: sexy or casual?

Maar ook in een chique look kun je prima overweg met de bodysuit. Combineer het bijvoorbeeld met een nette pantalon, een mooie blazer en een paar high heels. In zo’n look creëert de body een extra feminine touch en heb je gegarandeerd een outfit waarmee je de show steelt tijdens een avondje uit. 

Wij hebben een aantal setjes voor je uit de shop gecreëerd, van nonchalant, sexy tot chique, voor iedereen wat wils. Happy shopping!

#1 Pretty edgy

Love Stories
HUDSON’S BAY
80.00 €40.00 

Levi’s
OPEN32.NL
€59,95

Gucci
GUCCI.NL
€360,00

#2 Chiq le frique

Chantelle
HUDSON’S BAY
€84,95

Warehouse
DE BIJENKORF
€35,00

Ted Baker
DE BIJENKORF
€195,00

#3 Casual vibes

Levi’s
OPEN32.NL
€29,95

Levi’s
DE BIJENKORF
€99,95

Buffalo
NELSON
€99,99

✰Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: Getty Images