Trending Tuesday: co-ords


Nu we al weer een tijdje hebben kunnen wennen aan de pakken trend, wordt het tijd dat we een stapje verder gaan. Ik heb het natuurlijk over de co-ord! Voor de leken onder ons: dit is een tweedelige outfit (hoezo makkelijk?) die matcht. Dit kan een broek zijn met een blazer, maar ook een rok of short met een bijpassende top. Alles waar jij dus zin in hebt! Pak je notitieboekje er maar bij, want ik ga je precies vertellen hoe tof deze trend is!

Co-ords

Als we het over een trend hebben die heerlijk efficiënt is, scoort de co-ord vrij hoog. Nooit meer twijfelen wat je aan moet doen, alleen even het matchende item er bij dragen en je bent klaar om te gaan. En geloof mij: dat is het beste wat er is! Wellicht zag je de trend al bij festivals voorbijkomen, maar ook voor het werk of een dagje op stap is deze trend hartstikke geschikt. Met een paar sneakers eronder is het namelijk sportief en bij een paar kekke sandalettes is je outfit heel erg streetstyle. Strik er omheen en klaar! We like! Voor de mensen die geen zin hebben om een matching outfit te dragen: deze trend is ook nog eens goed voor de portemonnee. Je kan de outfit namelijk uit elkaar halen en twee andere outfits ervan maken.

Je merkt waarschijnlijk al wel dat je deze trend zeker niet mag overslaan. Denk alleen al aan alle voordelen die je krijgt! En natuurlijk ook heel veel complimenten. 😉 Wij hebben de tofste co-ord outfits voor je geselecteerd zodat jij er snel eentje kan bestellen. Let’s go!


Ready. Set. Shop!

Coolcat
COOLCAT
€19,99

Coolcat
COOLCAT
€29,99

Heine
OTTO
26,95 16,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

La Perla
DE BIJENKORF
€120,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Coolcat
COOLCAT
€19,99

Unisa
DE BIJENKORF
€109,90

Coolcat
COOLCAT
€19,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Budgetproof: de leukste zomer tops onder de €20,-
Oeps! Dit kledingstuk is super slecht voor je rug

Beeld: Getty Images