Trending Tuesday: Heerlijk efficiënte co ords

co ords
Nu we al weer een tijdje hebben kunnen wennen aan de pakken trend en de zon zich weer wat meer laat zien, wordt het tijd dat we een stapje verder gaan. Let’s talk about co ords! Voor de leken onder ons: dit is een tweedelige outfit (hoezo makkelijk?) die matcht. Dit kan een broek zijn met een blazer, maar ook een rok of short met een bijpassende top. Alles waar jij dus zin in hebt! Pak je notitieboekje er maar bij, want wij gaan je precies vertellen hoe tof deze trend is!

Co ords

Als we het over een trend hebben die heerlijk efficiënt is, scoort de co-ord vrij hoog. Nooit meer twijfelen wat je aan moet doen, alleen even het matchende item er bij dragen en je bent klaar om te gaan. En geloof ons maar: dat is het beste wat er is! Wellicht zag je de trend al bij festivals voorbijkomen, maar ook voor het werk of een dagje op stap is deze trend hartstikke geschikt. Met een paar sneakers eronder is het namelijk sportief en bij een paar kekke sandalettes is je outfit heel erg streetstyle. Strik er omheen en klaar! We like! Voor de mensen die geen zin hebben om een matching outfit te dragen: deze trend is ook nog eens goed voor de portemonnee. Je kan de outfit namelijk uit elkaar halen en twee andere outfits ervan maken.

Je merkt waarschijnlijk al wel dat je deze trend zeker niet mag overslaan. Denk alleen al aan alle voordelen die je krijgt! En natuurlijk ook heel veel complimenten. 😉 Wij hebben de tofste co-ord outfits voor je geselecteerd zodat jij er snel eentje kan bestellen. Let’s go!


Ready. Set. Shop!

#1 Casual

Maje
DE BIJENKORF
€195,00

Maje
DE BIJENKORF
€150,00

Buffalo
NELSON
€99,99

#2 Chique

Gucci
GUCCI.NL
€1800,00

Gucci
GUCCI.NL
€980,00

Gucci
GUCCI.NL
€690,00

#3 Sporty

Puma
HUDSON’S BAY
€69,95

Puma
HUDSON’S BAY
€49,95

Puma
HUDSON’S BAY
€22,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: Getty Images