Trending tuesday: regenjassen

regenjassen

We leven nou eenmaal in Nederland, en daar hoort natuurlijk een regenjas bij! Maar gelukkig hoef je niet meer in een saai regenpak of regenponcho over straat, want regenjassen zijn helemaal on trend op dit moment. Er zijn verschillende kledingmerken die nu hele mooie regenjassen verkopen. De beste regenjas houd je droog en is tegelijkertijd ook nog eens mooi om te zien. Wij hebben een selectie voor jullie gemaakt zodat jij fashionable op pad gaat door de regen.

De regenjassen trend

Naast het feit dat jij helemaal meegaat met de laatste trends door het dragen van een regenjas, is een regenjas perfect voor elke outfit. Creëer een sportieve look door er sweatpants en sneakers erbij te dragen. Kies voor een grote regenjas met een minimalistisch ontwerp. Deze jassen hebben een Scandinavische uitstraling en zijn wat grover. Zo ben jij modern en trendy tegelijkertijd! Ga jij liever classy de deur uit? Draag dan een plissérok onder je regenjas met een paar mooie boots. Tip! Bind de jas vast met een riem, zo heeft niemand door dat het eigenlijk een regenjas is.

Naast dat de regenjas een ware musthave is omdat wij nou eenmaal in een regenland wonen, is het ook ideaal voor het aankomende festivalseizoen. Je tickets zijn namelijk binnen, de data staan vast en je kunt maar hopen dat het weer meewerkt. Zo niet, we got you. Regenjassen tegenwoordig in allerlei kleuren en formaten te krijgen. Van de old skool gele regenjas, die je overigens ook bij een vintage winkel kunt scoren, tot aan de camel trenchcoat regenjas. Je zou het misschien niet zeggen, maar met een doorzichtige regenjas doe je het ook goed. Benieuwd naar onze favoriete rain coats? Scroll dan naar beneden!

regenjassen

Shop de mooiste regenjassen!

Benneton
DE BIJENKORF
€89,95

America Today
DE BIJENKORF
€59,99

Rains
HUDSON’S BAY
95.00 47.50 

Rains
HUDSON’S BAY
€100,00

Daily Paper
DE BIJENKORF
€59,99

Ilse Jacobsen
BEONE
€204,95

Rains
DE BIJENKORF
€110,00

Rains
HUDSON’S BAY
€100,00

Ilse Jacobsen
HUDSON’S BAY
€239,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: Dresscode, Klingel Magazine, Trend Alert | Beeld: Unsplash, Getty Images