Wauw! Dit wordt de modekleur van voorjaar 2018

Elk seizoen zijn er een paar kleuren die Pantone Color Institute benoemt tot de kleur van het seizoen. Dit wordt gedaan aan de hand van verwachte kleurinvloeden en opkomende trends. Soms zijn de uitkomsten heel verrassend, maar zodra de winkels er vol mee hangen zijn we helemaal verliefd. En dat zal nu vast ook gebeuren met dé kleur van het voorjaar. De kleur van voorjaar 2018 wordt namelijk: Paars!

Ultra violet

Jazeker, dit voorjaar gaan we massaal voor de kleur ultra violet, een paarse kleur met een blauwe basis. Of om nog preciezer te zijn: kleur 18-3838. Pantone noemt de modekleur “een dramatische, uitdagende en bedachtzame kleur, die originaliteit en vindingrijkheid symboliseert.” Wauw! Misschien is het een kwestie van wennen, maar paars wordt de kleur die niet in je kast mag ontbreken. En dan komen wij goed van pas!

Wij zetten namelijk de mooiste items met deze opvallende kleur voor je op een rijtje waardoor jij je garderobe alvast spring-ready kunt maken! Voorgaande seizoenen zagen we al dat lila een grote invloed had op de mode, waardoor er vast nog wel een lila shirtje of enkellaarsje bij je in de kast ligt. Dat komt goed uit, want deze kleur is heel mooi bij Ultra Violet. Verder kun je natuurlijk safe spelen en met basistinten combineren of juist wat gedurfder met beige of blauw. The choice is yours!

Doe hieronder alvast wat inspiratie op waardoor jij er in het voorjaar on fleek bijloopt!

Time to shop

Mango
WEHKAMP
€29,99

Sandro
DE BIJENKORF
295,00 177,00

Gucci
DE BIJENKORF
€750,00

Aldo
ZALANDO
€119,95

Topshop
ZALANDO
€119,95

Gardenia
ZALANDO
€229,95

Smartphonehoesjes
SMARTPHONEHOESJES.NL
€6,95

L’oreal Paris
WEHKAMP
€8,99

Maje
DE BIJENKORF
€ 177,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Monday favorites: winter ready voor een laag prijsje
Trending Tuesday: de good old dad sneaker
Blogger of the Week: Brazilian it-girl Helena Bordon

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images