De mooiste streetstyle inspiratie van New York Fashion Week ’18


Yes! Fashion Week is eindelijk begonnen en menig modemeisje heeft zich al verkast naar de eerste modestad New York! Op de catwalk worden de nieuwste trends voor herfst 2018/2019 voor het eerst vertoond, maar op straat zijn de nieuwste trends voor het voorjaar het gesprek van de dag. Nieuwsgierig? Scroll dan gauw verder want wij zetten de mooiste streetstyle looks voor je op een rijtje!

New York Fashion Week fall 2018/2019

We kunnen wel voorop stellen dat de gemiddelde gast van Fashion Week altijd door een ringetje te halen is. Van top tot teen lopen ze er volgens de allernieuwste trends bij, en nooit is er een kreukje, vlekje of verwassing te zien. Hoe dan ze dat toch? Ze pakken letterlijk alles uit de kast, want ze worden gespot met uitbundige outfits in pasteltinten, glitterige laarzen en vergeet de baret niet! Ook deze gaan we namelijk nog veel zien in het voorjaar. We love it!

Als we de influencers, it-girls en fashion experts van New York Fashion Week moeten geloven, wordt de micro zonnebril het statement item die wij allemaal in onze kast moeten hebben. Bijna elke gast had wel een kek exemplaar van dit nu al favoriete model op hun neus zitten, en lieten zien dat hij bij elke outfit gedragen kan worden. Ook blijft de dad-sneaker, rode items en het ruit-patroontje ook in het voorjaar nog steeds ontzettend hot. Inslaan dus!

Negen dagen vol modeshows en evenementen zorgen er natuurlijk voor dat de lading aan goed geklede gasten zich nog mooier, beter en knapper gaan kleden, wat weer zorgt voor een overdosis inspiratie. Wij hebben de mooiste looks voor je geselecteerd zodat jij genoeg inspiratie hebt voor het komende seizoen. Ready.
Set. Go!

De karavaan trekt vrolijk verder, want de volgende fashion week staat meteen voor de deur: London Fashion Week. Wij kunnen nu al niet wachten op de toffe looks van de Britse it-girls en influencers.

LEES OOK:

Zó draag je net als de NYFW blogger pasteltinten
Monday favorite: 12x de knapste items uit de shop

Beeld: Collage Vintage