De mooiste streetstyle pics van Seoul Fashion Week

seoulfwheader
Wie dacht dat de fashion maand, na de drukbezochte Fashion Week’s in New York, Londen, Milaan en Parijs, tot zijn einde is gekomen heeft het mis. Want vorige week werd deze modemaand pas écht afgesloten door de Seoul Fashion Week. Ik hoor je denken, Seoul? Yes yes. Onthoud die naam maar goed, want deze Zuid-Koreaanse hoofdstad heeft ook heus wat te bieden op gebied van fashion en style!

Tell us more

Seoul Fashion Week is een behoorlijke nieuwkomer in het high fashion circuit, maar met de opbloeiende merken die het beste van zichzelf laten zien heeft deze stad de aandacht weten te trekken van de fashion forward people over de hele wereld. En dat hebben we gemerkt, net als bij de overige Fashion Week’s de streetstyle outfits waren weer on point. Hoe we de fashion scene in Zuid-Korea het beste kunnen omschrijven? Extra! We zien vooral veel kleuren, printjes en accessoires voorbij komen.

Aangezien deze stad zo’n beetje aan de andere kant van de wereld ligt – en de meeste van ons hoogstwaarschijnlijk niet bij dit event aanwezig waren – zijn wij maar wat blij dat er weer hele mooie kiekjes zijn geschoten. Zo kunnen we toch nog achter ons laptopje genieten van de mindblowing outfitjes die in de straten van Seoul zijn gespot. Benieuwd? Scrol dan maar even verder, en vergeet de soortgelijke items niet te shoppen in onze webshop!

Streetstyle

sfw1

sfw4

sfw3

sfw5

sfw6

Tramontana
Tramontana
€34,95

Princesse tam.tam
Zalando
54,95 43,95

Topshop
Wehkamp
€46,-

Dune
De Bijenkorf
€160,-

KOMONO
The Little Green Bag
€69,95

Coccinelle
Zalando
€174,95

sfw2

sfw8

sfw7

 

Y.A.S.
Zalando
€34,95

Sapph
De Bijenkorf
€44,99

Ivy Revel
Zalando
169,95 135,95

ModeMusthaves
ModeMusthaves
€39,95

Adidas
De Bijenkorf
99,95 49,97

Topshop
Zalando
€41,95

 

>> Shop de looks van de nieuwe streetstyle namen

Beeld: Vogue