Get the look: Paris Fashion Week Streetstyle

pfwssheader

Zien en gezien worden, dat is toch echt waar Fasion Week om draait. Helaas, kunnen we niet elke Fashion Week bezoeken om de leukste looks te zien, maar dankzij streetstyle fotografie is dat ook helemaal niet nodig. Na New York en Milaan, was Parijs aan de beurt en kwam Fashion Week tot een daverend einde. Wij hebben een aantal mooie streetstyle looks uitgekozen. Laat je inspireren en shop de looks.

#1 Onderbroekenlol

pfwsssporty

De 90’s look is nog steeds hot, daar kunnen we niet omheen. Zelfs in het chique Parijs laten ze zich nog steeds inspireren door de jaren ’90. Hoewel het een subtiel detail is vinden wij ‘m wel heel grappig, de designer onderbroek. Draag deze met een baggy boyfriend jeans, zodat deze speels te zien is. Om de look niet te sportief te maken, kun je er een mooie statement tas en sieraden bij dragen.

French Connection
De Bijenkorf
€ 69,90

Boyfriend Jeans
Wehkamp
€ 39,95

Calvin Klein Underwear
Zalando
€ 16,95

#2 Wool Grey Suit

pfwsswoolsuit

Eén van onze favoriete looks dit seizoen is toch echt the wool grey suit. Een statement outfit, maar toch draagbaar: daar kunnen we wat mee. Of je er nu pumps of sneakers bij draagt, met deze look zit je sowieso goed.

Topshop
De Bijenkorf
€ 79,95

Filippa K
De Bijenkorf
€ 310,00

Filippa K
Zalando
€ 149,95

#3 Denim Skirt

pfwssdenimskirt

Bijna iedereen heeft wel iets van denim in haar kast hangen. Een item dat een comeback maakt dit seizoen is de denim rok! Vooral de 70’s geïnspireerde rokken zien we in verschillende lengtes voorbij komen. Draag er een fijne trui bij en een dun sjaaltje voor de perfecte 70’s laid back look.

Topshop
De Bijenkorf
€ 52,00

Topshop
Zalando
€ 41,95

Supertrash
Omoda
€ 49,95

#4 Full color

pfwssfullcolor

Soms wil je gewoon opvallen in dit grauwe weer, dan is een outfit in één statement kleur de perfecte oplossing. Hou het wel simpel. Kies voor een sleek kapsel en minimale make-up met deze look. Het is niet altijd even draagbaar, maar wel super chic.

Vero Moda
Zalando
€ 49,95

Lulu Guinness
Zalando
€  299,95

Shiseido
Parfurmerie
€ 25,00

 

Lees ook: Get the look: Milan Fashion week Streetstyle

Beeld: Pinterest