Streetstyle: de mooiste outfits van London Fashion Week

weekheader2

Menig designer, model, fotograaf, blogger en alle overige fashion forward people begaven zich deze week massaal naar de Engelse hoofdstad. Op de planning stonden vijf dagen vol shows en nieuwe trends voor het volgend seizoen en het wat was het weer een succes dit jaar… Je had het waarschijnlijk al door, we hebben het natuurlijk over London Fashion Week SS17!

Style on the streets

We weten dat de Londense Fashion Week inmiddels al een paar dagen ten einde is maar wát kunnen we nog lang nagenieten van de prachtige outfits die weer zijn gespot! We bedoelen niet eens de honderden verschillende designers items die op de catwalk werden geshowd. Nee, wij interesseren ons soms nog meer in de verrassende look’s waarmee de it-girls en andere guests de shows bezoeken en de straten bewandelen. En we hadden ook deze keer geluk want de style on the streets is weer vastgelegd! Dit leverde uiteraard weer prachtige kiekjes op waarvan we een aantal van de opvallendste en meest favoriete hebben uitgezocht.

Get inspired

Ik kan me voorstellen dat je behoorlijk benieuwd bent geworden na het lezen van deze lovende woorden? Een beetje inspiratie kan geen kwaad! Je zult zien dat de modemeisjes, naast wat basic tinten, erg veel opvallende kleuren dragen. Misschien iets wat we volgende lente en zomer veel terug gaan zien? Bekijk de outfits van de onderstaande fashionista’s en shop onze favo looks in de webshop!

week8

week1

week7

week2

Naf-Naf
Zalando
€89,95

Topshop
Zalando
€55,-

Levis
Zalando
€24,95

Zalando Iconics
Zalando
€99,95

ModeMusthaves
ModeMusthaves
€19,95

Happy Socks
The Little Green Bag
€8,-

week9

week5

week3

ST. Studio
De Bijenkorf
125,- 87,50

Sissy-Boy
Sissy-Boy
39,99 16,-

My Jewellery
My Jewellery
€79,95

OMODA
OMODA
€99,95

Kenzo
De Bijenkorf
€60,50

Guess
Nolten
€159,95

week4

weekheader

>> Lees ook: Deze sport brands van vroeger zijn weer hot!
>> Lees ook: Zo combineer je de slipdress

Beeld: Vogue, Elle