Styletoday gaat offline

Lieve bezoekers,

Vandaag niet een artikel zoals jullie van ons gewend zijn. Geen How to Style, On a Budget, Trending Tuesday of Easy Like Sunday recept. Vandaag moeten we jullie helaas een treurige mededeling doen: Styletoday stopt per 1 juni. Hoe jammer wij dit ook vinden, we sluiten graag af met een positief bericht! We nemen jullie mee in het verleden, langs al onze hoogtepunten.

12 jaar in cijfers

Styletoday werd opgericht op 22 juni 2007. We zijn dus al bijna 12 jaar online! In die 12 jaar hebben we heel wat artikels voor jullie geschreven, What to Wear’s voor jullie samengesteld en bakken bezoekers op onze site mogen ontvangen.

What to Wear

In al die jaren is de What to Wear app toch wel ons paradepaardje geweest. Dé app die ervoor zorgde dat jij nooit meer uren voor je kledingkast stond. Hij beantwoordde namelijk die o-zo belangrijke vraag voor je: wat moet ik aan vandaag? Daarbij waren alle looks in de app aangepast op de weersvoorspelling en natuurlijk de laatste trends. De What to Wear app mag zeker niet in ons lijstje met hoogtepunten ontbreken, want sinds de lancering van de app op 1 oktober 2012 hebben we maar liefst 2500 looks voor jullie samengesteld. Wow!

what to wear

Fashion events

Andere absolute hoogtepunten: onze fashion events! De eerste vier edities van het a Lot of Fashion event waren zo’n knallend succes, dat we besloten op tour te gaan. In 2017 organiseerden we het event maar liefst vijf keer op verschillende locaties in Nederland. De kick-off van de tour vond plaats in de hotspot 5&33 in Amsterdam. De andere edities waren in Eindhoven, Groningen, Utrecht en Rotterdam. Alle events hadden een ding gemeen: het was één groot feest! We hielden een fabulous fashion lottery, waarbij de bezoekers fantastische prijzen konden winnen. Er waren touch-up bars waar je je make-up, haren en nagels kon laten doen. Er waren bloggers aanwezig die de tofste items uit hun kledingkast verkochten voor kleine prijsjes. En natuurlijk regelden wij een fantastische goodiebag waar alle bezoekers mee naar huis gingen. Ja, aan de a Lot of Fashion events denken wij met heel veel plezier terug!

Dankwoord

Helaas komt aan alles een eind. Wij hebben ervan genoten om de site elke dag te updaten met de allerleukste artikels, speciaal voor jullie. Dankzij de bakken vol grappige, leuke en lieve reacties die wij dagelijks kregen, hebben we onze bezoekers echt leren kennen. Wij willen jullie heel erg bedanken dat jullie ons alle jaren gevolgd en gesupport hebben.

Liefs,

Team Styletoday

Ps. Toch nog op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Voor je dagelijkse portie mode- en beauty inspiratie én de mooiste looks ga je naar ons zusje Fashionchick.