Valentijnsdag: wat doe je aan?

Het is weer bijna zo ver: Valentijnsdag. Of je nu een lief hebt, of dat je met vriendinnen een anti-Valentijnsdag borrel organiseert, je moet er hoe dan ook fabuleus uitzien. Dit brengt natuurlijk de eeuwenoude vraag met zich mee “wat doe ik aan?” Dit jaar hoef je je vriendinnen, die waarschijnlijk het zelfde dilemma ondergaan, niet lastig te vallen voor advies. Style Today has your back.

Wat je aan doet op Valentijnsdag

Het antwoord is heel simpel: suit and bra. Inderdaad, een vrouwelijke twist op de suit and tie klassieker. Deze look geeft je de kans om de hele avond te pronken in je nieuwe lingerie, in plaats van dat korte moment zodra je alleen bent met je partner. Geen relatie, geen probleem. We leven in een moderne tijd en lingerie is een modestatement wat gevierd mag worden, in plaats van te worden verstopt.

#1 The Suit

Een mooi pak is altijd een goede toevoeging in je kast. Zo kan je hem op kantoor dragen, maar is het ook uiterst geschikt voor een sexy date. Daarbij kan je het jasje ook over je jeans heen gooien en de pantalon dragen met je favoriete gebreide trui voor een casual look. Voor een date night kan je natuurlijk ook een geprint of gekleurd pak kiezen om meer persoonlijkheid te laten zien.

#2 The Bra

Mooie lingerie is meer een gunst die je jezelf doet dan je partner. Eerlijk is eerlijk, jij ziet jezelf er veel vaker in dan je partner. Ga daarom voor een variant die iets in jou losmaakt. Of dit nou glitters zijn, of creatief geplaatste bandjes. Behandel je volgende bh-aankoop alsof het om een leuk rokje gaat!

#3 The Accessoiries

Of je nu voor een simpel zwart pak gaat, of een tijgerprint, een goed accessoire maakt het verschil. Ga voor opvallende oorbellen, een grote cocktail-ring of een eye-catching tasje. Jij steelt de show.

 

Shop hier je suit and bra!

BPC Selection
BONPRIX
€ 48,99

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€ 36,90

My Jewellery
MY JEWELLERY
€19,95

Claudie Pierlot
DE BIJENKORF
€ 325,00

Chantelle
HUDSON’S BAY
€ 79,95

Violetta by Mango
WEHKAMP
€ 49,95

Ivy & Oak
IVY & OAK
€ 149,95

Marie Jo L’Aventure
HUDSON’S BAY
€ 76,90

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 15,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Getty | IMaxTree