Wat zeggen schoenen over je persoonlijkheid?

schoenen

Vrouwen en schoenen zijn een match made in heaven. Een vrouw heeft er simpelweg nooit genoeg. We lopen maar al te graag in mooie schoenen rond, maar wat zegt het soort schoenen nou werkelijk over jou?

Wat zeggen schoenen over je persoonlijkheid?

#1 Stiletto’s

Hoge hakken zijn super vrouwelijk en sexy en maken je benen een stuk langer én slanker. Zijn jouw stiletto’s en jij onafscheidelijk? Dan heb je een geweldige smaak als het gaat om fashion. Ook heb je behoorlijk wat zelfvertrouwen; je bent niet vies van een beetje aandacht en staat graag in het middelpunt van belangstelling.

schoenen

#2 Loafers en Ballerina’s

Loafers zijn tijdloos en super classy. Vrouwen met loafers aan hun voeten zijn vaak creatief en hebben graag alle touwtjes zelf in handen. Herkenbaar of alles behalve herkenbaar? Draag je graag ballerina’s (de girly versie van loafers)? Dan ben je productief en heb je een uitgesproken mening. Wat vind je van de luipaard loafers in de shopping onder het artikel? Je kunt ze super tof stylen en ze maken je outfit helemaal af.

schoenen

#3 All Stars

All Stars wie kent ze niet? Of beter gezegd: wie heeft ze niet? De sneaker van het merk Converse zorgt ervoor dat je er kalm, rustig en comfortabel uitziet, zonder dat je deze emoties daadwerkelijk voelt. Het is het imago dat de schoen door de jaren heen heeft opgebouwd. De schoen is van oorsprong een sportschoen, maar is al jarenlang super stylish en niet meer weg te denken uit de streetstyle.

schoenen

#4 Opvallende sneakers

Draag je graag opvallende sneakers? Dan ben je extravert; je bent graag in het gezelschap van anderen en je krijgt energie van dingen doen. Ook ben je emotioneel stabiel en ben je minder vatbaar voor angst. Kunnen jouw sneakers wel een upgrade gebruiken? Check dan de rode schoenen in onderstaande shopping. We like it!

schoenen

 

Bron: Trending Post, Beeld: Unsplash, Getty Images, Pexels