What to wear: 12 januari

what to wear header

Vandaag hebben influencers Pricilla Rosmolen en Evelien Riupassa, oftewel Pris & Eve van Welikebali de What to Wear samengesteld. Voor degenen die Pris en Eve nog niet kennen stellen ze zich graag even voor!

“Wij zijn Pricilla Rosmolen en Evelien Riupassa. Inmiddels verkort slash geïnternationaliseerd naar Pris & Eve. En wij runnen samen Welikebali, een travel & islandstyle blog, publiceren onze eigen Bali Travel Guides en hebben sinds anderhalf jaar onze eigen webshop. Dat allemaal door die ene keuze in 2009 om voor ‘één jaar’ naar Bali te verhuizen. Een spontaan avontuur wat uiteindelijk het begin van onze droomcarrière vormde, een nieuw thuis. Inmiddels vieren we dit jaar op 1 februari ons 10 jarig bestaan.”

Over Pris & Eve’s What to Wear

Als de meiden van Welikebali in Nederland zijn dragen ze het liefst laagjes. Ze hebben daarom een mooie luipaard print midi dress uitgekozen, om dit vervolgens te combineren met een prachtige wollen trui. Om de look een sporty twist te geven gaan Pris & Eve voor summer chic gympen met een plateau zool. Ze zijn in love met oker geel en vinden dit erg mooi staan op een oversized ruitjes jas.

De stijl van Pris & Eve

Pris & Eve houden van een echte Island Style! Ze omschrijven dit als flowy, effortless en easy going. 

“Op Bali dragen we vooral bikini’s en veel luchtige jurkjes. We houden van bloemen printjes, strepen en earthy toned kleuren. Overdag kiezen we voor sandalen, platforms en slippers en op de scooter dragen we gympen. We gaan op Bali natuurlijk voor hoeden en petten tegen de zon en we houden van vintage zonnebrillen! Ook onze vintage oversized denim jackets van Levi’s zijn echte key items in onze kledingkast.”

Online shoppen de meiden graag bij Faithfull The Brand, hier vind je prachtige kleding voor tropische temperaturen. Als Pris & Eve in Amsterdam zijn brengen ze graag een bezoekje aan OU Boutique, Things I Like Things I Love en & Other Stories.

Shop de look van Pris & Eve!

Goosecraft
GOOSECRAFT
€115,00 114,95

Mango
WEHKAMP
€49,99 29,99

Cassis
WEHKAMP
 €69,99 48,99

Puma
WEHKAMP
€109,95

Hema
HEMA
€19,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95 7,48

Life-line
WEHKAMP
€14,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Download de IOS app
Download de Android app