Yes! Ontvang deze week 20% korting bij River Island

Het begint langzamerhand herfst te worden. Nu komt het besef dat onze garderobe weinig leuke najaar items bevat. Help! Klinkt dit herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws! River Island heeft namelijk een hele leuke actie om jouw garderobe helemaal on fleek te maken. En wie wil dat niet?

River Island heeft, zoals we gewend zijn, een najaarscollectie waar je U tegen zegt. Met jaloersmakende eyecatchers en ware statement pieces zijn dit de pareltjes die jouw garderobe helemaal compleet gaan maken. Omdat zij begrijpen dat je geld helemaal op is na het o-zo drukke festivalseizoen, hebben ze nu een leuke actie in het leven geroepen. Wat zeg ik, een HEEL leuke actie! Je krijgt namelijk 20% korting met de kortingscode STYLE17NL bij een minimale besteding van €60,00*. Hoe fijn? Deze korting is zowel geldig in de winkel als in de webshop van 11 september 2017 tot 17 september 2017. Dus hurry girls!

Inspiratie nodig? Wij hebben hieronder voor jou de leukste items van hun nieuwe najaarscollectie geselecteerd. Knal het najaar in met een fijn ruitje en DE kleur van het seizoen: rood!

*20% korting op volledig geprijsde producten, uitverkoop en promoties uitgezonderd, alleen geldig als minimum bedrag van €60 uitgegeven wordt. Voer code STYLE17NL in bij het afrekenen. Aanbieding is geldig online en in de winkel vanaf 00:00 lokale tijd 11 september 2017 tot 00:59 lokale tijd 17 september 2017. Geretourneerde producten worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties, met uitzondering van bezorgpromoties en de aanbieding geldt niet op cadeaukaarten. De promotie op bezorgkosten geldt niet wanneer het minimumbedrag niet uitgegeven is.

Ready? Shoppen maar!

LEES OOK:

Budget shopping: de mooiste horloges onder de €30
How to wear: 3x het nieuwe statement item de slogan tee

Beeld: River Island