5x Herkenbare dingen voor mensen die niet kunnen koken

niet kunnen koken

Het meest gevreesde moment iedere dag: het diner. Wat zal ik gaan eten? Hoe maak ik het mezelf zo makkelijk mogelijk? Je doet er alles aan, maar een goed (of in ieder geval normaal) gerecht krijg jij maar niet voor elkaar. Koken is gewoon niet jouw ding. Herkenbaar? Dan zullen de volgende vijf punten jou ook niet onbekend voorkomen. Niet kunnen koken is namelijk een struggle.

5x Herkenbare dingen voor mensen die niet kunnen koken

#1 ‘Makkelijk en lekker’ wordt voor jou eerder moeilijk en smerig

Van die recepten waar op staat “Makkelijk“, yeah right… Een ei bakken is zogenaamd ook ‘makkelijk’. Die van jou mislukt alleen altijd… Uiteindelijk geef je het keer op keer maar weer op met de recepten. Kant-en-klaar maaltijden it is… Gelukkig staan de supermarkten er vol mee!

#2 Bezorgers kennen je bij naam

Eten bestellen is voor jou een standaard begrip. Gelukkig voor jou hoeft dat niet meer altijd ongezonde maaltijden te betekenen. Helaas zien de pizza’s er altijd veel te lekker uit wanneer je door je opties scrollt… We leven maar een keer is dan het standaard excuus. Wat zouden we toch zonder Thuisbezorgd moeten?

#3 Pasta, pasta, pasta

Jouw daily struggle: wat ga ik eten? Recepten lukken niet, inspiratie heb je niet en het budget voor kant en klaarmaaltijden en Thuisbezorgd is op… Op een gegeven moment besluit je het maar weer op veilig te spelen. Pasta is jouw standaard oplossing, want dat kunnen we dan nog wel. Het is lekker, goedkoop en vers! Of nou ja… de eventuele kruidenmix komt dan wel uit een pakje natuurlijk. En de pasta overigens ook… Maar daar gaat het niet om, want dit is tenminste het enige gerecht waardoor jij je een beetje een keukenprinses kunt voelen.

#4 Je laat zo vaak mogelijk anderen koken

Als je ouders hebt die dichtbij wonen is dat ook mooi meegenomen natuurlijk. Daar bespaar je zelfs nog geld mee. Kan je weer van uiteten! Je vriendinnen over de vloer? Top! Jij hoeft vanavond niet te koken. Wanneer jullie taken verdelen mag jij je altijd ontfermen over het dekken van de tafel. Ze houden namelijk altijd rekening met het feit dat jij geen keukenprinses bent. Al ben je er nog steeds niet over uit of ze het beledigend of om bestwil bedoelen…

#5 Uiteten gaan is voor jou dubbel zo leuk

Je moet natuurlijk flink op je geld letten als je alsmaar eten besteld en kant en klaarmaaltijden koopt, maar hier en daar uiteten kan natuurlijk best. Op zulke dagen geniet je dan ook extra van je heerlijke diner. Thuis krijg je dit niet! Toch vraag je je iedere keer weer af hoe maken ze die gerecht zo goed bereiden. En dat zo vaak in zo’n korte tijd! Niet kunnen koken is een helse struggle

 

Time to shop!

Diesel
WEHKAMP
€49,00 24,95 

Mango
DE BIJENKORF
€ 69,99

G-Star Raw
WEHKAMP
€ 149,95

Dune London
DE BIJENKORF
€ 100,00

Love Moschino
NOLTEN
€ 169,95

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 99,00

Calvin Klein
DE BIJENKORF
€ 69,00

Dolce & Gabanna
DE BIJENKORF
€ 67,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Unsplash