Before & After: celebs en hun dieet

Spotlight-dieet

Soms wil het afvallen gewoon niet lukken. Je doet er alles aan: flink sporten, op je eten letten en toch lukt het niet om die paar kilo’s kwijt te raken. Een dieet volgen is voor ieder lichaam ook verschillend. Ziet de een al resultaat bij het laten staan van koolhydraten, een ander zal meer resultaat hebben het minderen van de dagelijkse porties.

Wil je het echt serieus aanpakken? Dan is een afspraak met een diëtiste een optie. Zo kom je erachter wat goed is voor je lijf om te doen en wat echt effect heeft. Deze celebrities gingen ook aan de slag met hun lichaam en de resultaten zijn verbluffend. Wat zij zoal hebben gedaan? Lees hun tips.

Geordie Shore Charlotte verloor ook veel kilo’s!

Christina Aguilera

Als er een beroemdheid is die een make-over heeft ondergaan dan is Christina Aguilera wel. Van een voluptueuze zangeres (niets mis mee), naar een slim lady. Om de kilo’s kwijt te raken liet ze de koolhydraten staan en koos ze voor meer magere producten zoals kip en veel groentes tijdens haar lunch en diners.

Dieet-Christina-Aguilera

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is nooit te zwaar geweest. Toch heeft ze in haar ‘Friends’ periode het 30/40/40 principe toegepast en heeft ze meer krachttraining gedaan. Haar voeding bestond per maaltijd uit 30% proteïne, 30% gezonde vetten en 40% groente of fruit.

Dieet-Jennifer-Aniston

Jessica Simpson

Jessica was na de geboorte van haar tweede kind nog niet helemaal happy met haar figuur. Middels Weight Watchers lukte het de zangeres een aantal kilo’s kwijt te raken.

Dieet-Jessica-Simpson

Kim Kardashian

Om je zwangerschapskilo’s kwijt te raken is een behoorlijke klus, maar Kim lukte het. Haar geheim: het Atkins dieet, een koolhydraatarme levensstijl. Een gebalanceerd Atkins-dieet bestaat primair uit veel groente met beperkte koolhydraten, gecombineerd met vlees of vis voor eiwitten en vetten.

Dieet-Kim-Kardashian

Beeld: Getty