Wil je wat kilo’s kwijt? Drink shotjes tequila!

Diëten, het is niemands favoriete bezigheid. Toch moeten we er allemaal aan geloven, willen we eindelijk weer eens een strak lichaam. Helaas gaat zo’n dieet gepaard met minder eten, heel gezonde dingen en moet je cold turkey stoppen met alcohol. Maar dit was vroeger! Het is namelijk bewezen dat een shotje Tequila helpt tegen het verliezen van die vervelende kilo’s. Cheers!

I’m on the Tequila Diet. So far I’ve lost 2 days

Oké, natuurlijk klinkt dit leuker dan het is. Alcohol blijft namelijk nog steeds ongezond en past niet binnen een dieet. Alleen Tequila helpt wel een beetje mee! Tequila wordt namelijk gemaakt van de Blauwe Agave plant, deze zit vol met een natuurlijke zoetstof waardoor je bloedsuikerspiegel in plaats van omhoog naar beneden gaat. Perfect wanneer je last hebt van een te hoge bloeddruk!

Ook zit er een stofje in Tequila, genaamd GLP-1, dat ervoor zorgt dat je sneller een vol gevoel hebt. Je hebt dus geen last van die vervelende alcohol cravings. En dít is vaak de reden waarom we maar niet van die overige kilo’s afkomen. Eindelijk, het mysterie is ontrafeld!

Dus voortaan allemaal een shotje tequila bestellen in de kroeg! Maar ook hier is het: drink met mate. Anders heeft het vermijden van de snackbar en supermarkt natuurlijk weinig zin 😉

En vergeet niet te sporten!

O’neil
O’NEIL
89,99 53,99

Adidas
DE BIJENKORF
€139,95 

Nike
WEHKAMP
22,00 12,56

O’neil
O’NEIL
€49,99

Maidenform
DE BIJENKORF
€49,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€5,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

STYLETODAY health onderzoek: vrouwen zijn het meest onzeker over hun buik
Wat er met je lichaam gebeurt als je alleen aan cardio doet

Bron: Gatsby | Beeld: Unsplash