Er is een nieuwe soort thee op de markt en het is niets vergeleken je alledaagse kopje munt!

De feestdagen staan weer voor de deur en langzaam maar zeker gaan we op zoek naar de perfecte cadeaus voor onder de versierde boom. Dit is hét cadeau voor alle thee- en cocktailliefhebbers onder ons! Tegenwoordig bestaat dit drankje ook in de vorm van chocolade, ijs, popcorn en noem maar op. En wederom is deze populaire cocktail in een heel nieuw jasje gehesen.

Begin jij je ochtend altijd met een kopje rooibos of groene thee? Wat denk je dan van een cocktail samen met je croissant of pain au chocolat? Er bestaat nu namelijk een thee met Gin & Tonic smaak. Ja, het is geen grap! Het luxe label Fortnum & Mason heeft deze nieuwe theesoort ontworpen. Hierdoor wordt de Gin & Tonic naar a whole nother level gebracht!

In de thee is geen druppeltje alcohol te vinden; dit maakt opstaan met een Gin & Tonic acceptabel. Deze Gin & Tonic thee is gemaakt van: groene thee, koriander, venkel, jeneverbessen, citroenmelisse en gedroogde komkommer. Door deze mix van kruiden heeft het de smaak van Gin. Alleen zit er in deze cocktail geen alcohol. Dit is dus een Gin & Tonic met nul procent kans op een kater!

Meer fan van een Bloody Mary? Dan heb ik goed nieuws! Er is namelijk ook een Bloody Mary thee, misschien wel de perfecte combinatie met je sunday brunch?

LEES OOK:

All i want for christams: kerstballen gevuld met gin
Koffiedrinken wordt nooit meer het zelfde met de glitter cappuccino
Dit Instagram-account creëert de meest mooie ontbijtjes

Bron: Elle | Beeld : Getty Images, fortnumandmason