Fan van gin? Dan ga je deze nieuwe vorm van een high tea heel leuk vinden!

Iedereen is bekend met de high wine en high tea waarbij je een middag lang wijn of thee drinkt en mini snacks eet. Nu is er een nieuwe vorm van highteaën in het leven geroepen, namelijk de high gin. Ben je een gin-tonic fan dan wil je dit zeker weten! Een avondje gin drinken onder het genot van goed gezelschap en snacks. In Bomm, aan de Oudedijk in Kralingen is dit mogelijk. Let the evening be gin…

Het restaurant heeft een traditionele keuken met een moderne twist. In het urban chique restaurant staat de bar waar een variatie aan verschillende soorten gin’s op je staat te wachten. Je kunt je favoriet bestellen of laat je verrassen door de barvrouw of barman. Naast de gin’s en snacks krijg je er bij elk nieuw drankje ook een toelichting bij. Zo leer je ook nog eens wat tijdens deze avond!

Bij een high gin horen natuurlijk ook lekkere snacks! Diverse hartige hapjes, zoals de kleine Bomm-burger, truffelkaas, stoofpeer en meer worden geserveerd op een houten plak om van te genieten. Ook bij de hapjes is een toelichting inbegrepen. Alles wordt bereid met verse producten en de hapjes worden elk seizoen aangepast. Na deze hartige snacks is het natuurlijk tijd voor een zoete verrassing met bijpassende gin.

Kortom: superleuk om een keer uit te proberen. Mega gezellig én perfect voor een avondje lachen, kletsen en genieten!

LEES OOK:

Dit Instagram-account creëert de meest mooie ontbijtjes
Koffiedrinken wordt nooit meer hetzelfde met de glitter cappuccino
All i want voor christmas: kerstballen gevuld met gin! 

Bron: De Buik van Rotterdam | Beeld: Unsplash