9x blueberry voordelen

blueberry

Blauwe bessen zijn niet goedkoop, maar wel héérlijk door je yoghurt! Daarnaast is de blueberry super healthy. Net zoals vele vruchten en superfoods heeft de blauwe bes ook zijn superkrachten. Vandaag vertelt The Daily Dutchy je aan de hand van 9 punten, waarom jij toch moet overwegen dat dure doosje bessen aan te schaffen. Tevens kun je blauwe bessen op de markt vaak een stuk goedkoper aanschaffen! Lees snel verder…

Blueberry voordelen

#1 Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten

Natuurlijk bevatten héél veel vruchten en groenten antioxidanten, maar blauwe bessen bevatten in verhouding errug veel antioxidanten. Meer dan bijvoorbeeld bosbessen en bramen!

#2 Beschermt de gezondheid

Dankzij de vele voedingsstoffen en antioxidanten kan de blauwe bes jouw lichaam beschermen tegen hart-en vaatziekten, dementie, ziekte van Parkinson en kanker.

#3 Bye ontstekingen!

Blauwe bessen kunnen ontstekingen zoals gewrichtsontstekingen en huidproblemen verhelpen.

blueberry

#4 Hallo focus!

Blauwe bessen houden je geest scherp. Je lichaamscellen worden beschermd en pakken jouw zenuwcellen die gedachten, gevoelens en herinneringen aan. Je geheugen, balans en coördinatie kunnen verbeteren door blauwe bessen met regelmaat te eten.

#5 Healthy skin

Naast antioxidanten geven blauwe bessen je ook een vitamine A en vitamine C boost. Deze vitamines zijn goed voor je huidstructuur en zorgen voor gezonde collageen. Vitamine A en C kunnen tevens helpen bij de vertraging van rimpels en donkere kringen. Ook houdt het de huid stevig.

Lees de andere 4 voordelen op The Daily Dutchy.

X The Daily Dutchy X

Shop de look!

Only
WEHKAMP
€24,99 19,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Alexander McQueen
DE BIJENKORF
€395,00

Furla
DUIFHUIZEN
€320,00 224,00

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€3,99

Bobbi Brown
HUDSON’S BAY
€36,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: Gezondheid, Leontien | Beeld: Vivian Secrève