Easy like sunday: aardbeien slagroomtaart

slagroomtaart, aardbeien, recept

Dit recept voor een slagroomtaart met aardbeien is perfect voor jouw lazy sunday. Je hoeft maar 3 ingrediënten te kopen, niks voor te bereiden, en bijna niks te snijden. Makkelijker en sneller kan bijna niet! Desondanks is deze taart een heerlijke verwennerij tussendoor, maar werkt ook goed als toetje op een feestje. Deze easy fix is vele malen lekkerder dan de vlaaien in de koeling van de gemiddelde supermarkt. Ren daarom snel naar de supermarkt voor de 3 ingrediënten, en smullen maar! Simpel kan soms het lekkerst zijn. Scrol naar beneden voor het recept!

Easy like Sunday: aardbeien slagroomtaart

Je kent het wel, die dagen dat je zin hebt in iets lekkers, maar niet helemaal weet wat. Daarbij wil je ook gewoon lekker uitrusten en het jezelf niet al te moeilijk maken. Dat begrijpen wij! Daarom hier een recept voor een super simpel, maar vreselijk lekkere aardbeien slagroomtaart. Je kunt natuurlijk variëren met ander soort fruit, of een mix ervan. Ook zou je de slagroom kunnen vervangen door een custard. Ben je vegan of lactose-intolerant? Klop dan kokosmelk, poedersuiker en een beetje vanille-extract op tot een lactose-vrije slagroom. Kan je geen lekkere taartbodem vinden? Kijk in de vriesvakken voor bladerdeeg en vet deze in met boter en besprenkel met suiker voordat je het bakt.

Wat heb je nodig:

  • verse aardbeien
  • slagroom
  • taartbodem naar keus
  • extra: bosbessen, chocola, gesuikerde noten

Wat moet je doen:

  • Snijd de aardbeien in plakjes of kwartjes.
  • Of eerst de slagroom en dan de aardbeien in de taartbodem leggen, of eerst de aardbeien op de taartbodem en dan de slagroom bovenop. De keus is aan jou!
  • Klaar! Versier de taart eventueel met extra fruit zoals bosbessen of bestrooi het met gesuikerde noten en rasp er wat chocola overheen. Maar ook zonder deze toevoegingen, is deze taart al heerlijk!

Verwen jezelf nog meer!

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 34,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 19,99

Hema
HEMA
€ 9,00

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 12,99

Bumble and Bumble
HUDSON’S BAY
€ 36,01

The Body Shop
WEHKAMP
€20.00 13.59 

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Beeld: Unsplash