Je eet pringles dus al je hele leven verkeerd!

pringles

Heerlijk: ’s avonds een filmpje aan, een glas wijn erbij én een bus Pringles open trekken. Dat noemen wij de perfecte avond. Pringles passen zo perfect op je tong, door de bolling van het chipje, wat ze extra lekker maakt – of lijkt dat maar zo? Waarschijnlijk denk je niet zoveel na als je ze in je mond stopt, maar het wordt hoog tijd dat je dat wél gaat doen. Je eet Pringles namelijk al je hele leven verkeerd. Seriously!?

Hoe je pringles dan wél eet

Ja, echt waar, volgens een woordvoerder van het merk eten de meeste mensen de chips verkeerd. Wat veel mensen niet weten, is dat maar één van de twee kanten van de chips gekruid wordt, waardoor de andere kant niet zoveel smaak heeft. Bij de naturel chips zul je dit misschien niet echt merken, maar ga je voor de andere soorten Pringles met een lekker smaakje? Dan wil je er natuurlijk wel het ultieme genot uithalen! Door de manier waarop ze in de bus zitten komt er altijd wel een beetje smaak aan de ongekruide kant. Een woordvoerder vertelde aan The Sun: ‘In onze fabriek wordt alleen de bovenkant van de chips voorzien van een smaakje. In de verpakking geeft de ene chip dan de smaak door aan de andere.’

Normaal leg je de holle kant waarschijnlijk op je tong, simpelweg omdat dit de makkelijkste manier is. We denken er niet eens over na, maar dat zouden we de volgende keer dus wel moeten doen, want op de bolle kant van de chips zit het smaakpoeder. Volgende keer dat chipje eerst maar eens omdraaien!

Time to shop!

Goosecraft
GOOSECRAFT
€179,95

Second Female
DE BIJENKORF
€155,00

Phase Eight
DE BIJENKORF
€115,00

Steve Madden
DE BIJENKORF
€120,00

Mango
DE BIJENKORF
€29,99

Coolcat
COOLCAT
€4,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Shocking! In deze producten zit meer suiker dan in een donut!
Cheat day! Deze Maletesers taart wil je proberen!
De heetste chips ter wereld worden per stuk verpakt

Bron: Marie Claire NL | Beeld: Unsplash