Je eet pringles dus al je hele leven verkeerd!

Heerlijk: op zondagavond een filmpje aan, een glas wijn erbij én een bus Pringles. Want Pringles passen zo perfect op je tong, door de bolling van het chipje, wat ze extra lekker maakt – of lijkt dat maar zo? Waarschijnlijk denk je niet zoveel na als je ze in je mond stopt, maar het wordt hoog tijd dat je dat wél gaat doen. Je eet Pringles namelijk al je hele leven verkeerd.

Ja, echt waar, volgens een woordvoerder van het merk eten de meeste mensen de chips verkeerd. Wat veel mensen niet weten, is dat maar één van de twee kanten van de chips gekruid wordt, waardoor de andere kant niet zoveel smaak heeft. Door de manier waarop ze in de bus zitten komt er altijd wel een beetje smaak aan de ongekruide kant. Een woordvoerder vertelde aan The Sun: ‘In onze fabriek wordt alleen de bovenkant van de chips voorzien van een smaakje. In de verpakking geeft de ene chip dan de smaak door aan de andere.’

Normaal leg je waarschijnlijk de holle kant op je tong, de volgende kant kun je hem dus beter omdraaien, want op de bolle kant van de chips zit de smaakpoeder! Volgende keer dat chipje eerst maar eens omdraaien!

LEES OOK:

Shocking! In deze producten zit meer suiker dan in een donut!
Cheat day! Deze Maletesers taart wil je proberen!
De heetste chips ter wereld worden per stuk verpakt

Bron: Marie Claire NL | Beeld: Unsplash