Fan van donuts én ijs? Dan moet je dit proeven!

Donuts zijn mijn lievelingssnack, en met al die verschillende smaken in omloop ook een soort hobby geworden. Ik wil ze gewoon allemaal een keer hebben geproefd! Ben jij ook een groot fan van donuts met aparte vullingen en smaken? Dan heb ik goed nieuws! Op Instagram is er namelijk een trend gaande waarbij warme donuts (jum!) worden gevuld met ijs (dubbel jum!). En het ziet er hemels uit! Scroll snel naar beneden.

Donut worry!

De bedenker van deze gouden combinatie is restaurant B Sweet in Los Angeles. Hun Instagram-account staat bomvol foto’s van de donuts met ijs, en mensen komen van heinde en verre om de lekkernij te proeven. Snappen wij wel!

B Sweets verkoopt de donuts met heel bijzondere ijssmaken, zoals Unicorn CakePeanut Butter Cup Cheesecake en Bananas Foster, maar ook gewoon normale smaken als aardbei, chocolade en vanille. Voor iedereen dus wat wils! Jummy! En elke week hebben ze nieuwe combinaties op het menu staan, dus je moet er snel bij zijn.

Zelf beschrijven ze de donuts als volgt: ”Our FAMOUS hot pressed glazed donut ice cream sandwiches!!! Your choice of cold ice cream HEAT-SEALED inside our hot glazed donut! Hot outside, cold inside, yummy all over”. Nu zijn we helemaal benieuwd naar de smaak!

Bekijk hieronder de foto’s van deze hemelse lekkernij! Dit is toch de pure definitie van foodporn?

Dit ziet er toch fantastisch uit? Hopelijk komt het restaurant snel naar Nederland, zodat ook wij kunnen genieten van deze heerlijke combinatie!

LEES OOK:

Yes please! Brownies in je brievenbus
OMG! KFC lanceert pizza met fried chicken crust

Bron: Colourful Rebel | Beeld: Instagram van B Sweet