#FITGIRLCODE dagmenu

fgc7

Gezond eten, het is allemaal leuk en aardig, maar na de zoveelste quinoa salade en bananenbrood ben je wel toe aan iets nieuws. Jammer genoeg laat je creativiteit je vaak in de steek zodra je de supermarkt binnenloopt. Iedere dag zie je de meest fantastisch creaties langskomen op Pinterest en Instagam, maar op het ‘moment suprême’ schiet je niks smakelijks te binnen. #FITGIRLCODE comes to the rescue! Wij hebben een heerlijk en gezond dagmenu voor je samengesteld, zodat je niet hoeft na te denken over wat je morgen gaat eten.

Ontbijt: gezonde wafels

Wafels als ontbijt? Are you kidding me? Nee hoor, dit zijn gezonde waffels gemaakt van boekweitmeel. Absoluut verantwoord! Smeer er zelfgemaakt Nutella op van In Love With Health en je dag kan niet meer stuk. Bekijk het recept voor dit overheerlijke ontbijt hier.

fgc1

 

Snack: sinaasappel komkommer smoothie

A smoothie a day keeps the doctor away! Knappe griepje die jou er nog er nog onder krijgt; deze sinaasappel komkommer smoothie van In Love With Health zit boordevol vitamientjes. Als je toch bezig bent, maak er dan alvast een voor morgen, dan hoef je daar ook niet meer over na te denken. Bekijk hier wat je nodig hebt voor dit vitaminebommetje.

fgc3

 

Lunch: linzensalade met olijven en tomaat

Deze linzensalade is weer eens wat anders dan een rijstwafel met hummus. Linzen zijn de kleinste onder de bonen, maar ze zitten vol met eiwitten. De tomaat en olijven geven deze salade een mediterrane twist. Bekijk hier wat je op je boodschappenlijstje moet zetten.

fgc4

Snack: blauwe bessen muffins

Behalve havermoutpap kun je van oats ook heerlijke muffins maken. Deze heerlijke muffins van Studentenvoer zijn het perfecte voorbeeld. Misschien kun je zelfs je collega’s uit hun middagdipje trekken met deze heerlijke snack. Bekijk het eenvoudige recept voor deze muffins hier.

fgc5

Diner: gevulde aubergine

Aubergines zijn geweldig! Ze bevatten enorm veel vezels, en daar wordt je lichaam blij van. Je kunt ze vullen met zilvervliesrijst of quinoa, aan jou de keus. Geniet ervan! Bekijk hier hoe je ze maakt.

fgc6

 

Maak snel een boodschappenlijst, race naar de supermarkt en duik de keuken in. Morgen wordt genieten op sterniveau! Bon appétit!