Huh? Dit dieet bestaat alleen maar uit pizza

In januari zijn we volop bezig om de overtollige kerstkilo’s er af te sporten en eten we alleen alles wat groen en gezond is. Helaas valt daar alles wat ook maar een beetje lekker is niet onder. Wil jij eens een dieet proberen waar je wel gewoon al die heerlijke pizza’s kunt eten én de overtollige kilo’s kwijtraakt? Dan is het pizzadieet perfect voor jou!

Even wachten… pizza!

Ik hoor je denken: ‘Huh, pizzadieet?’ Jazeker! De bedenker van deze ietwat aparte dieettrend is Magiona pizza, die bekend staat om de gezonde pizza’s. En dit dieet is ondanks de pizza’s ontzettend healthy! Het dieet bevat namelijk een drie-dagen-plan, compleet met healthy pizza ontbijt, lunch en natuurlijk diner. Drie dagen alleen pizza levert je ongeveer 1.500 kcal per dag op. Dit is net zoveel als een ander gemiddeld dieet. Yes!

Voor dit dieet is alles uit de kast getrokken: van maqui met frambozen pizzabodems tot cheesecake met matcha en broccoli. Yum! Op de website kun je zelf een speciaal dieetboek downloaden waar al deze heerlijke gerechten instaan. Onze favoriet? Pompoenpizza met geitenkaas, vijgen en crunchy aardappelduo! Dit dieet is perfect om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Wedden dat we dit wel volhouden. Wij beginnen meteen!

LEES OOK:

5x snacks voor een platte buik
Healthy snacken? Ga voor deze smoked salmon en avocado pizza
Ook zo’n enorme hekel aan kaas? Dit is de reden!

Bron: Magiento Pizza | Beeld: Unsplash