Ikea bezorgt nu ook jouw geliefde Zweedse balletjes aan huis!

Ga jij stiekem alleen naar de Ikea om een bord  soldaat te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Fans kunnen namelijk vanaf deze week Ikea-eten tussen 12.00 en 20.00 uit het assortiment bestellen. De patatjes en het populaire euroknaller ontbijtje zijn helaas wel uitgesloten, maar laat de balletjes maar komen!

“Vanavond eten we thuis Zweedse Ikea ballen”

Woon jij momenteel in Groningen? Dan ben jij een lucky Ikea-member. In deze provincie start Ikea namelijk, maar liefst zestien weken met de bezorging. Mocht het een succes zijn, dan breidt Ikea haar bezorgingen uit naar andere steden in Nederland.

Gelukkig zijn de eerste dagen al goed verlopen in Groningen en kwamen er veel bestellingen binnen. Een fijne service voor studenten in deze mooie stad! Bestellen doe je daar namelijk easy, peasy via de welbekende Thuisbezorgd app, waar de bezorging tevens helemaal gratis is!

Voor Ikea is deze samenwerking met Thuisbezorgd een logische volgende stap. Stefan Kroes, storemanager bij Ikea Groningen laat in het persbericht weten dat de nieuwe dienst past bij de services die het bedrijf al levert. ‘Onze meubels en accessoires kun al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod. We zijn erg benieuwd naar de resultaten van deze test. Op basis daarvan bepalen we of we dit verder gaan uitrollen.’

Naast de Zweedse gehaktballetjes kun je tevens alle andere gerechtjes ook bestellen. Alleen zijn de patatjes en het €1 ontbijt uitgesloten.

Bron: AD / IKEA
Bron beeld: Vivian Secrève The Daily Dutchy

 

It’s time to shop!

Selected Femme
DE BIJENKORF
€169,99 84,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€17,95

Selected Femme
DE BIJENKORF
€99,99 49,99

Visions
SCHUURMAN SCHOENEN
€89,99 60,00

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€59,95

Sacha
WEHKAMP
€54,99 43,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰