Let’s try: er bestaat nu witte chocolade Toblerone-ijs

Ice Ice Baby! De zomer is in volle gang en de temperaturen zien er voorlopig nog erg goed uit in ons kikkerlandje. Dat betekent waarschijnlijk dat er nog veel ijsjes gegeten gaan worden de komende tijd. Na bijna alle soorten gehad te hebben, zijn we wel toe aan iets nieuws. De raketjes en peren-ijsjes zijn we inmiddels wel een beetje zat. Daarom ga jij erg blij worden van dit nieuws, want welke vrouw wordt er niet gelukkig van chocolade-ijs?

Yes, er bestaat nu witte chocolade Toblerone-ijs

Wellicht ben je al bekend met het Toblerone-ijs, dit heerlijke ijsje met melkchocolade, honing en nougat is namelijk al een tijdje te koop in de Nederlandse supermarkten. Maar… we hebben goed nieuws: Er bestaat nu namelijk ook een variant met witte chocolade van deze verkoelende lekkernij. Beter kan niet toch?

Helaas is de witte variant nog niet in Nederland te koop, maar ga jij op vakantie naar Frankrijk? Dan heb je geluk! Daar is het ijsje namelijk al wel te scoren in verschillende winkels, dus ik zeg: haal al je vriendinnen bij elkaar en let’s go to France. Want eigenlijk zitten we stiekem ook veel liever aan de zonnige Franse kust onder het genot van een heerlijk Toblerone-ijsje met witte chocolade dan in onze achtertuin, toch?

Voor de thuisblijvers deze zomer, hopen we natuurlijk dat het ijs snel in Nederland verkrijgbaar is. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het te proeven!

Shop je zomeroutfit!

 My Jewellery
MY JEWELLERY

€9,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Selected
OTTO
€69,99

Mango
DE BIJENKORF
€19,99

Guerlain
DE BIJENKORF
€76,50

Yves Saint Laurent
DE BIJENKORF
€38,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Vieruurtje: Toblerone oreo truffels
Oops! We eten Toblerone dus helemaal verkeerd

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash