Lifehack: verantwoorde yoghurt snacks

y2

Wanneer je zin hebt in iets lekkers maar wel graag gezond voedsel wilt eten, moet je écht even blijven hangen. Want met deze overheerlijke yoghurt en fruit snacks zorg je ervoor dat jouw tussendoortje helemaal niet zo slecht is, sounds great right? 

Vooral met de teruggekeerde zomerse temperaturen van afgelopen dagen heb je geen zin om te lang in de keuken te staan maar wél zin in een lekkere verfrissende snack. Dan hebben jullie het met deze ultimate sunny days snacks bij het rechte eind! Deze healthy bites zijn super easy zelf te maken en zijn in een handomdraai ready to eat. Daar worden wij blij van!

Sweet as sugar

De combinatie van yoghurt en fruit is always a good idea. Misschien ken je de yoghurt-snoepjes van vroeger nog wel? Dan ben je vast ook wel in voor de gezondere variant van Libelle TV. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, zijn aardbeien en (magere) yoghurt! En o ja, een ijsblokjesvorm is ook wel handig. Check het volgende filmpje en ga gerust zelf aan de slag!

I scream for ice cream

Wanneer jij niet vies bent van een frozen yoghurtje – net als de StyleToday redactie – is dit receptje een must do of in ieder geval het proberen waard. Deze verantwoorde yoghurt IJslolly’s, gemaakt van yoghurt, fruit en een klein beetje honing, zijn niet alleen leuk voor het oog maar ook nog eens heaven for your mouth. Daarnaast zijn ze in een paar minuutjes te bereiden en kun je het overige werk lekker overlaten aan de vriezer. Bekijk deze handige video van CookLoveShare die het ons stap voor stap uitlegt. Watch en do it yourself!

Ga zelf aan de slag

Je kunt uiteraard je creativiteit de vrije loop laten en naast aardbeien ook ander verschillende soorten fruit gebruiken. Banaan, mango, framboos… whatever you like! Genoeg leuke verantwoorde ideetjes voor de warme nazomerdagen dus!

>> Lees ook: Food cravings? Dit kun je eraan doen
>> Lees ook: 5 x sportschool motivatie

Beeld: Pinterest